Coachopleiding

Onze holistische coachopleiding is gericht op begeleiding van Transformatieprocessen. Als holistisch coach begeleidt je een innerlijk Transformatieproces met een effect op het hele leven van een cliënt. Dit proces kun je zien als een weg naar zelfontplooiing en authenticiteit, naar een vreugdevol leven en stromende daadkracht. Holistisch wil zeggen dat we lichaam, geest en ziel als een eenheid zien in een mens. Ze zijn door energie met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar sterk.

Welke kwaliteiten en vaardigheden heeft holistisch coach ontwikkeld?

Een holistisch coach/therapeut heeft geleerd door een combinatie van kennis en ervaring en is authentiek. Hij heeft een groot invoelings- en onderscheidingsvermogen en maakt bewust verbindingen tussen lichaam, ziel en geest van de cliënt. Hij kan goed communiceren en de cliënt stimuleren tot blijvende veranderingen.
Dat vraagt om goed ontwikkelde innerlijke gaven, een spirituele levensovertuiging- en levenshouding. In deze coachopleiding wordt ook geleerd hoe het lichaamsbewustzijn en het energieniveau van de cliënt beïnvloed kunnen worden. Door het volgen van de module “Energetische handelingen” kun je als je dat wenst doorgroeien naar holistisch therapeut.

Handvatten om mee werken

Omdat je als holistisch coach/therapeut met twee benen op aarde staat en begeleidt om innerlijke transformatie vorm te geven in de wereld, leer je in deze coachopleiding werken met een Persoonlijk Ontwikkelingsplan en een Energiecheck als leidraad bij een Transformatieproces.

Opleider: Marleen van Wegberg. Erkend en gecertificeerd holistisch coach en therapeut. Aangesloten bij: NOBCO, VGP en RING. Voor meer informatie: www.centrumspirit.com