Wat is holistische begeleiding?

Wat kan de aanleiding zijn voor individuele, holistische coaching?

  • Je wilt meer zicht op je levensbestemming, het doel van je leven
  • Je wilt je talenten en vaardigheden ontdekken
  • Je wilt rust in je hoofd en in je hart.
  • Je wilt je energieniveau blijvend verhogen
  • Je wilt meer in je kracht staan en van daaruit gaan leven.
  • Je wilt anders omgaan met angst of andere emoties
  • Je wilt je leven weer op de rit krijgen na verlies van je partner of kind
  • Je wilt je leven anders vormgeven na ontslag of pensionering

Holistische begeleiding zet aan tot zelfvertrouwen en is gericht op verandering, zelfverantwoordelijkheid en zelfsturing. Eenheid tussen lichaam, ziel en geest is de basis. Door zelfonderzoek en het leggen van verbindingen vind je de antwoorden op jouw vragen.  Dat kunnen vragen zijn als: “Hoe leef ik zinvol en hoe onderhoud ik mijzelf?” of ” Hoe kan ik mijn relatie verdiepen of veranderen?”.  Ik kijk en onderzoek samen met jou naar wat de essentie is: Wie ben ik , wat wil ik, wat kan ik en wat zijn mijn mogelijkheden? Hoe kan ik mij manifesteren in deze veranderende omgeving: wat laat ik zien?  We relateren alle nieuwe inzichten en ervaringen aan de praktijk van het dagelijkse leven.

Begeleiding bij het zingevingsvraagstukken, rouwverwerking en invulling van een laatste levensfase
Velen van ons zoeken naar de zin, de bedoeling of het doel van ons leven. Wat betekenen de veranderingen die ik meemaak in mijn leven daarbij?  Of we proberen de zin of het doel van ons bestaan zelf te creëren. Waartoe ben ik hier? Waarvoor gebeuren situaties in mijn leven? Dit is meestal meer op de voorgrond bij belangrijke of ingrijpende gebeurtenissen en als keuzes in ons leven moeten worden gemaakt. Dit kan ook het geval zijn als je wordt geconfronteerd met de eindigheid van het aardse leven. Juist dan is het belangrijk om deze fase zinvol in te vullen om dit leven goed af te sluiten.

Ik begeleid door middel van spiegeling en het stellen van verdiepende vragen, zodat je jouw eigen antwoorden kunt vinden. Ook help ik je om je situatie vanuit een hoger perspectief te bekijken, zodat je alle mogelijkheden ziet en bewuste keuzes in je leven kunt maken.  Of om oude pijn en trauma’s te herkennen en los te laten, onder andere bij rouwverwerking. Door zuiver waarnemen op zielsniveau krijg je meer inzicht in je spirituele dimensie. Indien gewenst kan ik je energetische behandelingsmogelijkheden aanbieden ter ondersteuning van je proces.
Samen kijken we naar de meest passende begeleiding, gebaseerd op je wensen en mogelijkheden.

Accreditatie:  NOBCO/EMCC  Practitionar Coach. Tevens Holistisch Therapeut en Usui Reiki Master (Cirkel).

Tenzij anders aangeven per specialisatie ( oa. Spirituele Lifescan) zijn de kosten voor een holistisch consult of soulreading € 60,-  ter plekke contant te voldoen.