Reiki behandeling

Reiki is de Japanse naam voor universele levensenergie. Deze energie is overal aanwezig, ook in ons eigen lichaam. Als de doorstroom van energie in ons lichaam geblokkeerd is, kunnen fysieke- of geestelijke problemen ontstaan. Reiki brengt het energiesysteem weer in balans. Het pakt niet alleen de symptomen, maar ook de oorzaken van ziekte en energetische- of geestelijke problemen aan. De frequentie van de Reiki-energie is de hoge frequentie van pure energie uit de Bron, die heelt en ontspant.

Door een Reiki behandeling gaat de energie in ons lichaam beter stromen en worden belemmeringen in de energiestroom (blokkades) verminderd. Reiki energie zet lichaam en geest aan tot zelfgenezing. Daarom werkt Reiki vaak zo goed bij burnouts, overspannenheid, RSI- achtige, stressgerelateerde- en chronische klachten en rouwverwerking. Bij geestelijke klachten geeft Reiki rust en helpt om innerlijke belemmeringen op te lossen en weer te ontspannen. Maar ook als je geen klachten hebt is een Reiki-behandeling zeer ontspannend en vitaliserend voor lichaam en geest. Tot slot: een Reiki behandeling heeft niet veel woorden nodig: het is vooral een ervaring!

Kosten: € 60,00 per behandeling (70 minuten). Reiki kuur van vier sessies in 6 weken (zeer geschikt bij oa. burnout of overspannenheid, om een neerwaartse spiraal om te buigen): €210,00.
Nadat de kuur is afgelopen wil je goed voor jezelf blijven zorgen en wat opgebouwd is onderhouden, dan is er de mogelijkheid voor een onderhoudsabonnement van zes sessies van 60 minuten, kosten: € 300,-.
Voor alle behandelingen geldt: alleen contante betaling (we hebben geen pinmogelijkheid).

Meer over Reiki. Je kunt hier ook Reikicursussen in alle deelgraden volgen alsmede de Reiki Master opleiding.