Workshops

Wij verzorgen inspirerende workshops en cursussen op het gebied van persoonlijke- en intuïtieve ontwikkeling. Je wordt professioneel begeleid door een holistisch therapeut, in kleine groepen.

Elke cursus of workshop heeft als doelstelling je te leren op een praktische manier meer op jouw intuïtie te gaan vertrouwen. Welke vorm het beste werkt is voor iedereen verschillend. Kies een workshop op gevoel. Mocht je het lastig vinden zo een keuze te maken, dan kun je ons mailen met een korte beschrijving van wat je wilt bereiken, dan zullen we een advies geven.

Kijk voor ons volledige workshop- en cursusaanbod in de linkerzijbalk van deze website. Door op het onderwerp te klikken krijg je alle informatie over de betreffende workshop te zien.  De geplande data kun je vinden in de website agenda. Aanmelden kan via de button aan de rechterkant van de pagina en het daartoe bestemde aanmeldingsformulier.*

Meer informatie? Bel gerust voor alle mogelijkheden of zend ons een bericht via de knop aan de rechterkant van deze pagina.

Workshops kunnen  in overleg ook op locatie worden gegeven. Neem voor alle informatie telefonisch contact met ons op.

*Voor alle workshops en cursussen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.