Spirituele vakantieweken

Verblijf St Berain
Verblijf St Berain
St Berain 7
St Berain 7
foto schilderen frankrijk
foto schilderen frankrijk
Zendrup maken buitenatelier St Berain
Zendrup maken buitenatelier St Berain
Lunch op het terras
Lunch op het terras
Koffiepauze…
Koffiepauze...
Zendrup maken
Zendrup maken
Zendrup cursist
Zendrup cursist
Zendrup cursist
Zendrup cursist
Wat straal je uit….
Wat straal je uit....
Zusjes bij de hemelbloemen
Zusjes bij de hemelbloemen
In de wijnkelder
In de wijnkelder
Atelier
Atelier
Matisse
Matisse
Ontspannen in het zwembad…
Ontspannen in het zwembad...
Aan het werk
Aan het werk
Lunch op het terras
Lunch op het terras
Samen eten
Samen eten
Eetkamer St. Berain
Eetkamer St. Berain
kamer St Berain
kamer St Berain
036
036
DSCN0243
DSCN0243
DSCN0258
DSCN0258
DSCN0228
DSCN0228
St Berain4
St Berain4
St Berain 5
St Berain 5
DSCN0234
DSCN0234
DSCN0254
DSCN0254

In 2014 organiseren we weer een verrassende Inspiratieweek in de Auvergne, Zuid-Frankrijk.  Een heerlijke combinatie van ontspanning, creativiteit en spiritualiteit en samen het leven vieren. Je komt hier even helemaal los van je werk en de stress van iedere dag. Tijd voor meditatie en ontspanning vind je hier in ruime mate, evenals gastvrijheid zoals je die zelden meer tegenkomt. Door de dagelijkse meditatie kom je dichter bij jezelf en vergroot je je zelfinzicht.

Programma
Naast meditatie zijn we dagelijks creatief bezig en laten we ons dit jaar onder andere inspireren door de Tarot, de engelen en een oude kapel aan de Chemin St. Jacques (excursie). Natuurlijk is ook de prachtige omgeving een bron van inspiratie en creativiteit. Iedere ochtend is er een workshop, meditatie of excursie waaraan je kunt deelnemen. De middagen (vanaf ongeveer 14.00 uur) kun je vrij gebruik maken van het atelier, lekker uitrusten in de tuin, een wandeling maken of bijvoorbeeld een uitstapje maken naar Le Puy-en-Velay, een oude stad aan de pelgrimsroute naar Santiago. Desgewenst is het (beperkt) mogelijk specifieke, individuele consulten af te spreken ( niet inbegrepen).

  • Iedere dag meditatie/visualisatie
  • Workshop Intuïtief schilderen (Engelenenergie)
  • Workshop Zendrup maken
  • Workshop Intuitieve Tarot (duiden van de kaarten)                                engel 6
  • Workshop Intuitief schilderen (persoonlijke Tarotkaart)
  • Alle middagen mogelijkheid voor zelfstandig schilderen
  • Excursie naar een kapel aan de Chemin de St. Jacques
  • Een “vrije” dag met alleen een meditatie in de ochtend
  • Afsluitingsavond met expositie van gemaakt werk

Accomodatie
Ons verblijf in Frankrijk is een sfeervol, huis uit 1875, met een heerlijke tuin en terras en een prachtig uitzicht over de vallei Gorges d’Allier. Het huis is in 2011 geheel gerenoveerd en er zijn vier comfortable gastenkamers  met elk een eigen badkamer. De kamers zijn sfeervol ingericht, voorzien van goede bedden en hebben allemaal een internetverbinding (WiFi). De oude pastorie, naast de kerk van Saint Bérain is ons atelier. Bij warm weer kan er heerlijk in de schaduw gewerkt worden onder het afdak. In de pastorie zijn nog twee gezellige gastenkamers (zonder WiFi). Na de workshops is het heerlijk ontspannen in de ruime tuin met zonneterras, zwembad en hottub, met een prachtig uitzicht over het dal. Het gastronomische deel van je verblijf is uitstekend en wordt bereid met producten uit eigen tuin en streek.

DataSt Berain 7
Voor 2015 nog te plannen.

Overige informatie
Per auto vanaf Utrecht ongeveer 1000 km. Ook met de trein naar Le Puy en Velay (en het laatste stukje per taxi) goed te bereiken.
Arrangementsprijs € 760,- pp. op basis van 2 pp luxe kamer met badkamer all-in in hoofdgebouw.
Arrangementsprijs € 960,- pp. op basis van luxe kamer met badkamer all-in (een persoon in een twee persoons luxe kamer in hoofdgebouw).
Arrangementsprijs € 760,- pp. op basis van 1pp  basic kamer met gedeelde badkamer en toilet bij atelier, all-in (beperkt mogelijk).

De hierbovengenoemde arrangementsprijzen zijn inclusief verblijf  zeven nachten),  alle workshops (4), een excursie, alle maaltijden (incl. streekwijn bij het eten) en toeristenbelasting. Exclusief reiskosten, eventuele verzekeringen  en Tarotkaarten.

Omgeving
Ons verblijf – op 1000 meter hoogte – ligt in het departement Haute-Loire, in het pittoreske dorpje Saint Bérain. Als rustpunt in het Massif Central, een woest en ruig landschap van vulkanen, rivieren en gorges. De streek bezit mooie Romaanse kerken en diepe valleien met kleine dorpjes. Op 25 km afstand ligt het stadje Le Puy en Velay, een historisch rijke halteplaats op de Chemin de Saint Jacques.  Al met al een ideale omgeving voor een onvergetelijke- en verrassende vakantieweek.

Groepsgrootte: minimaal zes, maximaal tien personen.
Gastheren : Jaap van der Wal en Ahmed Mehdeb
Begeleiding: Marleen van Wegberg, holistisch coach en therapeut.

Meer informatie of boeken via ons Contactbericht of neem svp telefonisch contact met ons op met je vragen. Kijk voor meer foto’s ook op onze Facebook pagina.

We kunnen deze Inspiratieweken ook op andere locaties geven.