Spirituele vakantieweek Frankrijk

Zendrup maken
Zendrup maken
Zendrup cursist
Zendrup cursist
Wat straal je uit….
Wat straal je uit....
noncourt16
noncourt16
Aan het werk
Aan het werk
Samen eten
Samen eten
noncourt2
noncourt2

In 2016 organiseren we een verdiepende Inspiratieweek in de Bourgogne in Frankrijk.  Een combinatie van ontspanning, creativiteit, reflectie en samen met gelijkgestemden het leven vieren. Je komt hier even helemaal los de hectiek van iedere dag. Door de dagelijkse meditaties kom je dichter bij jezelf en vergroot je je bewustzijn op dat wat speelt in je leven. Door middel van creatieve expressie geef je vorm aan wat in jou leeft.

Het thema dit jaar is ” De nieuwe mens op Aarde”

Velen van ons zijn bezig met de afronding van een cyclus van levens die in het teken hebben gestaan van een innerlijk gevecht tussen licht en duisternis. Zeker in de tijd is het belangrijk om de verbinding met het hart van onze ziel te herstellen en te vertrouwen op het licht en de liefde die daarin aanwezig zijn. Om te leren omgaan met angst en twijfel over onze missie, onze relaties en onszelf. In deze week word je uitgenodigd om jezelf te ont-moeten in het licht van deze overgangstijd in spiritueel, mentaal en emotioneel opzicht. Zo ontstaat inzicht dat diepte en richting geeft aan je leven en een steun binnen werk, relaties en bij  de uitdagingen van het dagelijkse leven is. Een transformerende week met meditatieve- en creatieve oefeningen voor zuivering, het herstellen van de verbinding met je hart en meer in lijn komen met de stroom van het leven en je levensbestemming.”

 

Naar aanleiding van wat in dagelijkse meditaties en uitwisseling omtrent dit thema naar boven komt zijn we creatief bezig en laten we ons dit jaar ook inspireren door de Aartsengelen, als verbinding tussen de planeet Aarde en de Hemel. Natuurlijk is ook de prachtige omgeving een bron van inspiratie en ontspanning. Iedere ochtend is er een meditatie of Yoga-oefening en vervolgens een boeiend programma, waaraan je vrijblijvend kunt deelnemen. Na de lunch kun je lekker uitrusten in de fraai aangelegde grote kasteeltuin met tal van rustige plekjes, een wandeling maken in de omgeving of lekker doen waar je zin in hebt. In de avond sluiten we de dag weer af met een ontspannende meditatie.

Datum
Zaterdag 16 tot zaterdag 23 juli 2016

Locatie
Chateau Noncourt sur-le-Rongeant á ‘la Place de Mairie’. Noncourt sur-le- Rongeant bevindt zich in de Haute Marne in Frankrijk, grenzend aan de Bourgogne tussen Nancy en Chaumont in. In de buurt zijn tal van leuke plaatsjes, marktjes, wandelroutes en bezienswaardigheden waaronder een bijzonder sfeervol tuinencomplex.

Overige informatie
Per auto vanaf Utrecht ongeveer 560 km.
Arrangementsprijs € 795,- pp. op basis van een persoon per kamer en gedeelde sanitaire voorzieningen.
Inclusief verblijf  zeven nachten,  deelname aan het programma, alle (vegetarische) maaltijden incl. streekwijn bij het eten, materialen en toeristenbelasting.
Exclusief reiskosten, eventuele verzekeringen.

Groepsgrootte: minimaal zeven, maximaal negen personen.
Begeleiding: Marleen van Wegberg, holistisch coach en therapeut

Desgewenst is het (beperkt) mogelijk verdiepende, individuele consulten af te spreken (niet inbegrepen).

Boeken kan via ons Contactbericht. Voor vragen: 06-33888814.