Numerologie Lezing

Boeiende lezing over:  ‘Numerologie, een mystieke reis langs de getallen vanaf de Oudheid tot de Aquariustijd’

Wil jij hier ook bij zijn? Je bent van harte welkom op 9 december a.s. vanaf 13.30 uur in Zwaanshoek bij ‘Quinta Essencia’.

In deze boeiende lezing neem ik je mee langs een verborgen geschiedenis van de getallen, over leringen die in het geheim werd doorgegeven in de vroegere mysteriescholen. Alles wat vanaf de oudste tijden in Egypte in de vorm van symbolen en rituelen werd onderwezen, is telkens wanneer de mensheid er aan toe was om de zin ervan in te zien, stukje bij beetje onthuld. In deze Aquariustijd kunnen we steeds dieper gaan ontdekken dat de oude getallenleer een ingenieus, mystiek en symbolisch systeem is, waarbij getallen als het ware bakens van Licht zijn die ons kunnen leiden op onze levensweg, dwars door de chaos en verwarring die we heden ten dage kunnen ervaren heen. De getallen 1 tot en met 10 geven een ritme aan, een patroon van scheppende krachten dat we ook wel het “algoritme van de schepping’ kunnen noemen.

We gaan dieper in op de betekenis van de meestergetallen, in het bijzonder het getal 55 als meestergetal van de Aquariustijd. Ook gaan we de getallen van Nelson Mandela bekijken en duiden en wie weet komen we ook aan jouw persoonlijke getallen toe op deze inspirerende middag.

Aanmelden:

De basis van deze lezing is een nieuw, boeiend Numerologie boek.

Dit boek wordt ook gebruikt bij een Numerologie workshop op 3 februari 2019.

Lees meer over Numerologie