Vrouwenpower~het jaar van Isis

Waarschijnlijk hebben jullie het ook al gemerkt, maar er is veel in beweging in de Kosmos. Dat merken we aan alle chaos op het wereldtoneel, stormachtige tijden in de politiek maar ook in de natuur, de bosbranden, orkanen en tornado’s, het zijn allemaal reflecties van kosmische, energetische bewegingen. Ook innerlijk heeft dit zijn weerslag in ons als individuele mens. Misschien ben je wat eerder uit je evenwicht dan anders, voel je wat zwaarte of verdriet. Veel komt nu naar de oppervlakte in ons om te worden gezuiverd, oude (karmische) patronen, innerlijke belemmeringen, angsten. Dit voelt vermoeiend en lastig, maar heeft ook de bedoeling om ruimte te maken voor het nieuwe, dat in ons naar boven wil komen. Met name vrouwen zijn daar nu heel gevoelig voor.

Vanaf 2020 komen we namelijk in een hele andere energie, de energie van Isis, het universele vrouwelijke, een zachte kracht die de wereld nu zo nodig heeft. Ik denk dat dit veel veranderingen gaat brengen, die de dageraad van een Nieuwe Tijd aankondigen. Vrouwenpower, maar dan anders dan tot nu toe….De energie van Isis, een krachtige vrouwelijke energie, verbonden met intuïtie, mededogen en innerlijke wijsheid. De energie die nodig is om echte vernieuwing in de wereld te bewerkstelligen.

Om 2020 echt anders in te gaan geven we dit najaar een speciaal intensief, individueel Transformatie Programma, bestaande uit een groot aantal individuele sessies. Misschien heb je interesse om jezelf verder te ontwikkelen en wil je meer weten over alle mogelijkheden. Neem dan gerust even contact op met je vragen.

Lees ook: Het wonder van je roeping