INTENSIEF TRANSFORMATIE PROGRAMMA 2019-2020

Als je het gevoel hebt dat het tijd is voor je persoonlijke transformatie, dan bieden wij je dit najaar een intensief transformatie programma aan, dat helemaal gericht is op jouw persoonlijke situatie en transformatie. Dit programma is er op gericht om jezelf en je leven naar een hoger niveau te tillen. We werken daarbij vanuit een holistische invalshoek op verschillende niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, zodat je gedachten, gevoelens en handelen op één lijn komen te liggen.

Simpeler en meer vervullend leven

Het leven kan simpeler, minder vermoeiend en meer vervullend zijn. Als je dat gevoel ook hebt en je wilt een aantal maanden uittrekken om diepgaand met jezelf aan de slag te gaan, dan is dit inspirerende traject echt iets voor jou! Het bestaat uit een aantal healing-, reading- en coaching sessies en yoga/meditatielessen. Er wordt ook aandacht besteed aan het ontwikkelen van je intuïtie en creativiteit. Ongetwijfeld loop je ook tegen innerlijke belemmeringen aan die je onder ogen moet zien om je leven echt te kunnen veranderen. Iedere verandering begint immers in jezelf!

Levensmissie

Je gaat in dit diepgaande traject ook onderzoeken wat je missie is dit leven, waarvoor je gekomen bent, hoe je van waarde kunt zijn, waar je talenten liggen en wat je ontwikkelpunten zijn. We geven je ook praktische handreikingen om je leven anders te gaan vormgeven in overeenstemming met je ziel en levensbestemming.

Dit traject is bedoeld voor iedereen, die 2020 anders wil binnenstappen en zijn of haar leven wil gaan vormgeven zoals het ten diepste bij hem/haar past. Wordt hierdoor in jou iets geraakt, voel je een diep verlangen om jezelf helemaal te kennen en heb je het idee dat dit iets voor je is?
Neem dan contact met ons op. In een verkennend gesprek kijken we of dit traject bij jou past en wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand daarvan stellen we een persoonlijk Transformatieprogramma voor je op.

Korte inhoud van programma

Dit inspirerende maar ook intensieve programma bestaat uit 15 sessies, verdeeld over 3 a 4 maanden. Tussentijds ben je ook thuis bezig met je ontwikkeling door te schrijven, creatieve expressie, mediteren en reflecteren. Je houdt contact met je begeleider per mail. De basis  bestaat uit:

  • 6 holistische coachsessies
  • 3 healing sessies
  • 3 yoga/meditatie sessies
  • Reading sessie
  • Transformatiesessie
  • Integratie sessie
  • Spirituele Lifescan
  • Energiecheck
  • persoonlijke feedback per mail op je reflecties.

Begeleider: Transformatie coach en holistisch docent: Marleen van Wegberg

Begeleider: Yoga/meditatie en healing: Corine van de Lagemaat

Kosten: € 2100,00 pp.
Meld je aan in 2019 en je ontvangt 10% korting.

 

 

Leer je liever in een groep?

Transformatie Leergang in groepsverband