Holistisch transformatie programma 2020

Als je het gevoel hebt dat het dit jaar tijd is voor een echte ommekeer in je leven, dan bieden wij je in 2020 een intensief holistisch transformatie programma aan, dat helemaal gericht is op jouw persoonlijke situatie en wens tot verandering. Dit programma is er op gericht om jezelf en je leven naar een hoger niveau te tillen. We werken daarbij vanuit een holistische invalshoek op verschillende niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, zodat je gedachten, gevoelens en handelen op één lijn komen te liggen.

Simpeler en meer vervullend leven
Het leven kan simpeler, minder vermoeiend en meer vervullend zijn. Als je dat gevoel ook hebt en je wilt een aantal maanden uittrekken om diepgaand met jezelf aan de slag te gaan, dan is dit inspirerende traject echt iets voor jou! Het bestaat uit een aantal healing-, reading- en coaching sessies en yoga/meditatielessen. Er wordt ook aandacht besteed aan het ontwikkelen van je intuïtie en creativiteit. Iedere verandering begint in jezelf!

Levensmissie
Je gaat in dit diepgaande traject ook onderzoeken wat je missie is dit leven, waarvoor je gekomen bent, hoe je van waarde kunt zijn, waar je talenten liggen en wat je ontwikkelpunten zijn. We geven je ook praktische handreikingen om je leven anders te gaan vormgeven in overeenstemming met je ziel en levensbestemming.

Dit intensieve traject is bedoeld voor iedereen, die in 2020 belemmerende patronen wil doorbreken, zijn/haar energieniveau blijvend wil verhogen en zijn of haar leven wil gaan vormgeven zoals het ten diepste bij hem/haar past.

Wordt hierdoor in jou iets geraakt, voel je een diep verlangen om jezelf helemaal te kennen en heb je het idee dat dit iets voor je kan zijn?
Neem dan contact met ons op. In een verkennend gesprek kijken we of dit traject bij jou past en wat de mogelijkheden zijn. Als je besluit om deel te nemen dan stellen we gezamenlijk een persoonlijk Transformatieprogramma voor je op.

Korte inhoud
Dit inspirerende maar ook intensieve programma bestaat uit 12 sessies, verdeeld over 4 maanden. Tussentijds ben je ook thuis bezig met je ontwikkeling door te schrijven, creatieve expressie, mediteren en reflecteren.  De basis  bestaat uit:

3 holistische coachsessies
3 healing sessies
3 yoga & meditatie sessies
Reading sessie
Transformatiesessie
Integratiesessie
@Spirituele Lifescan
@Energiecheck

Begeleider: Transformatie coach en spiritueel therapeut: Marleen van Wegberg
Begeleider: Yoga/meditatie en healing: Corine van de Lagemaat

Kosten: € 1250,00