Je hoogste potentie leven

Als je het gevoel hebt verscheurd te worden en tot in je kern geraakt, totaal kwetsbaar en open bent, weet dan dat dit mede het gevolg is van kosmische energieën die vanuit de hoogste zon nu binnenstromen in onze aardse dimensies. Deze kosmische energie stimuleert ons om authentiek, waarheidsgetrouw en echt te worden. Overeenkomstig het zaadje dat diep in onze ziel is gepland, onze hoogste potentie!

Karma

Oude herinneringen,  oude patronen, oude karmische relaties kunnen nu weer naar boven komen, om ons te helpen heel bewust te kiezen voor het nieuwe dat geboren wil worden, door het oude te doorleven en los te laten.  Het is een tijd van overgave en wedergeboorte, op alle niveaus. Dit proces speelt niet alleen op multidimensionale niveaus maar ook in onze eigen menselijke (fysieke, emotionele, mentale en spirituele) lichamen. Wij zelf en onze relaties worden nu op de proef gesteld. Dat wat niet authentiek en echt is, komt aan het licht in deze overgangstijd naar het Aquariustijdperk.

Samenwerken met de Kosmos

Laat deze kosmische energieën met je samenwerken. Biedt geen weerstand, stribbel niet tegen als het niet gaat zoals jij wilt. Het is nu de kunst om mee te gaan met de stroom van het leven, en alles toe te laten, zonder erin weg te zakken. Zoveel ligt al zo lang diep begraven in ons onderbewustzijn en wordt nu omgewoeld, zodat we ons bewust kunnen worden van wat moet worden vrijgegeven. Wat mag worden gezuiverd,  vergeven en losgelaten. Dat is werkelijke heling voor onze ziel, zodat de diepste zielspotentie vrij kan komen.

Een nieuw begin

Elk einde van iets bevat ook al de zaden van een nieuw begin. We moeten onze collectieve en individuele tuinen wieden om ruimte te maken voor het laten groeien van het oorspronkelijke zaadje dat diep in ons verborgen ligt. Die innerlijke, essentiële  potentie van ons menszijn op deze planeet.  Laat het maar gebeuren, ondanks alle moeite, angst verdriet en weerstand die je misschien voelt. Je hoeft niet precies te weten hoe en wat dat gaat brengen. Juist in deze ruimte kan van alles ontstaan, zonder dat je iets wilt afdwingen. Het mag stapje voor stapje, het heeft geen haast. Alles op zijn eigen tijd en plaats.  Datgene waarvoor jij geboren bent mag je handen en voeten gaan geven op Aarde.

Marleen van Wegberg

Lees ook: De waarheid van je eigen ziel

Over Transformatie