Stap in je passie!

Wat wij Aarde noemen is in feite het collectieve energieveld van de gehele mensheid. De planeet Aarde is aan het veranderen, onder andere omdat mensen door hun individuele keuzes hun energetische vibraties verhogen. Een veranderingsproces dat al een tijd bezig is, maar nu merkbaar versnelt. Mensen in alle maatschappelijke lagen beginnen naar hogere waarheden en een nieuwe visie te reiken en deze op alle terreinen van de menselijke ervaring toe te passen.

De denkbeeldige grenzen die ons gescheiden houden, beginnen te vervagen. We groeien naar meer eenheid op een collectief- en kosmisch niveau, ook al lijkt dit niet altijd zo te zijn. Want meer bewustzijn, meer licht roept ook de schaduw op; alles dat bedekt en verborgen bleef komt nu ‘aan het licht’. Oude machthebbers geven hun positie niet zonder slag of stoot op, dat zien we nu overal in de wereld. Oude patronen moeten doorbroken  worden om echte vernieuwing mogelijk te maken. Zonder ‘wrijving’, zonder conflict is geen werkelijke transmutatie mogelijk.

Ons fysieke lichaam
Ook onze fysieke lichaam moet vaak nog wennen aan het veranderen van de vibratie van energie op Aarde. Dat kunnen we nu wellicht merken aan slapeloosheid, vage, griepachtige verschijnselen, emotionele stemmingswisselingen en plotselinge aanvallen van vermoeidheid. Dit wordt ook wel  ‘vibratiegriep’ genoemd.

Oude en nieuwe energiestromen moeten aan elkaar wennen, op elkaar gaan afstemmen en integreren in ons fysieke lichaam. Weten waar deze verschijnselen mee te maken hebben is vaak al geruststellend. Tijdig rust nemen en ontspannen, maar ook jezelf regelmatig energie geven door te wandelen in de natuur, Yoga, meditatie- en ontspanningsoefeningen helpt om de hogere vibraties van energie in je fysieke lichaam te integreren.

Onze ziel
Wat ook van belang is in dit proces is je bezig te gaan houden met wat ten diepste past bij je zielsverlangen en levensbestemming. Vind manieren om vreugde en passie in je leven te brengen! Dit hoeft niet ver weg en onbereikbaar te zijn. Soms kun je dit doen door de mensen om je heen in hun kracht te zetten. Op deze manier zal je niet alleen vreugde voor jezelf vinden, maar geef je dit ook door aan anderen.

Passie
Stap in je passie, want dan stem je jouw energie af op het hoogste niveau voor jezelf, voor anderen en voor de collectieve energie. Wanneer een idee in het collectieve bewustzijn komt gaat het zich manifesteren in onze werkelijkheid. Zo beginnen structurele veranderingen zich  te manifesteren als gevolg van de snelle verhoging van het collectieve bewustzijn. Zet je zielsverlangen voorop in je leven, want daarin ligt de grootst mogelijke samensmelting van individuele- naar universele energieën, waardoor de illusie van afgescheidenheid die nu als een sluier over ons bewustzijn ligt verdwijnt.

Wanneer wij onze persoonlijke vibratie verhogen door te doen waar we echte vreugde in vinden, dragen we ook bij aan  de grote verandering die nu plaatsvindt. We groeien langzamerhand naar eenheidsbewustzijn, meer verbinding en mededogen met elkaar, zonder onszelf te verliezen in dit proces. Op deze wijze creëren we gezamenlijk, de mensheid en de planeet,  de overgang naar een geheel Nieuwe Aarde.

Bron: De Transformatie Leergang

©Marleen van Wegberg