Numerologie Workshop ‘Heilige Geometrie’
zondag, 13 oktober

Deze inspirerende Numerologie workshop ‘Heilige Geometrie’ is gebaseerd op de oude getallenleer, de Numerologie. De grondlegger van dit mystieke systeem is Pythagoras, de vader van de huidige wiskunde. Maar Pythagoras was in de eerste plaats een mysticus en wijsgeer die in Zuid-Italië een mysterieschool vestigde en daar mystieke wetenschappen doceerde. In die tijd was er nog geen scheiding tussen verstand en intuïtieve ingevingen en was er nog sprake van echte weten-schap. Getallen stelden hoedanigheden voor en cijfers hoeveelheden. Met een diepgaande kennis van de mystieke getallenleer kan je de ritmische voortgang van alle levenscycli leren verstaan.

In deze workshop gaan we aan de slag met de Heilige Geometrie zoals Pythagoras die onderwees. Je maakt je persoonlijke diagram voor de verschillende levensfasen waarbij de rechte driehoek van Pythagoras de basis is voor de opbouw van de vierkanten, verbonden met de levensfasen. Voor de interpretatie van de tijdelijke getallen die de energie van je levensfasen aangeven gebruiken we het boek ‘Numerologie, een mystieke reis langs de getallen’.

Voor deze workshop is enige basiskennis van de mystieke getallenleer gewenst. Je kunt het genoemde Numerologie boek ook van te voren bestellen om je in te lezen in de beginselen en mystieke achtergrond van de Numerologie.

Kosten workshop: € 75,- pp. incl. uitgebreid Numerologie boek en hand-out.
Heb je het Numerologie boek al, dan zijn de kosten € 55,00.

Tijden: 10.00-13.00 uur
Workshop begeleider: Marleen van Wegberg
Aantal deelnemers: minimaal 6 maximaal 10
Locatie: Romulus 43 Wijk bij Duurstede
Aanmelden: via Contact.

Let op: Je plek wordt pas gereserveerd na ontvangst van de betaling! Maak bij aanmelding svp gelijk het workshopbedrag over.