Numerologie lezing: Een mystieke reis langs de getallen. Vanaf de Oudheid tot in het Aquariustijdperk
zondag, 9 december

Op 9 december a.s. is er een boeiende lezing over Numerologie in de context van het Aquariustijdperk. Een mystieke reis vanaf de Oudheid tot in het heden. Het gaat zeker niet alleen over de betekenis van getallen maar vooral ook over wat er nodig is om ons bewustzijn te verheffen naar de vijfde dimensie van Liefde en Wijsheid. Getallen  als bakens van stralend licht op ons levenspad. Ook spreek ik over de werking van het meestergetal 55 in deze tijd:

In de traditionele Numerologie is het getal 55 geen meestergetal, evenmin als 66, 77, 88 en 99. Mijn ervaring met de energie van de getallen is dat in deze eeuw in de overgang van het Vissen- naar het Aquariustijdperk de hogere trilling die met dit getal verbonden is aan het vrijkomen is. Dit heeft te maken met de ontwikkeling van een steeds groter deel van de mensheid naar het Christusbewustzijn, het bewustzijn van liefde en eenheid van alles dat leeft. Dit bewustzijn draagt een verlossende en bevrijdende kracht in zich, die de aarde en haar bewoners kan leiden naar het nieuwe tijdperk van vrede en broederschap en de vijfde dimensie, verbonden met de Hiërarchie, het spirituele vijfde rijk van de Grote Witte Broederschap. Als het bewustzijn van de mensheid in totaliteit hoog genoeg is, kan het vijfde rijk neerdalen op Aarde en breekt de al lang geleden voorziene “gouden dageraad” voor de mensheid aan. Op dit moment lijkt de tijd er rijp voor te zijn om die vrijkomende potentie van de meesterlijke 55 aan te gaan spreken als mensheid door het hogere bewustzijn van eenheid en compassie vorm te gaan geven in de wereld. “

Naast informatie over de invloed van meestergetallen laat ik ook zien hoe je jouw persoonlijke getallen kunt duiden in je eigen leven in het hier en nu.

Leuk om je dan te ontmoeten in Zwaanshoek bij Heemstede!

Meer over deze lezing en de Numerologie