Privé: Verdiepings Leergang Mystieke Scholing
donderdag, 20 september

In deze holistische verdiepingsleergang Mystieke Scholing wordt dieper ingegaan op het geestelijke voedsel dat nodig is om de verbinding met je goddelijke essentie ofwel je hogere Zelf te versterken. De middelen voor deze innerlijke ontplooiing zijn meditatie, reflectie en helende oefeningen. Daarnaast ontdekken, ervaren en bespreken we kosmische thema’s gerelateerd aan het dagelijkse leven als mens op Aarde in deze Acquariustijd. Dat betekent ook handen en voeten geven aan je geestelijke groei. Je deelt in de gezamenlijke bijeenkomsten weer je ervaringen en visie en bent ook tussentijds thuis bezig met reflectie en verdieping, waarbij je individuele feedback ontvangt.

Door dit intensieve, innerlijke proces ervaar je steeds vaker dat je deel uitmaakt van het kosmische plan, dat als een zaadje dat wil uitgroeien tot een boom in je ziel is geplant, en groeit je zelfinzicht en liefdesvermogen. Je kunt daardoor je verlangens, emoties en weerstanden vanuit de persoonlijkheid meer loslaten waardoor de verbinding met je hogere Zelf sterker wordt en je steeds dieper gaat ervaren dat je geleid wordt op de ontwikkelingsweg, die in wezen een inwijdingsweg is. Je wordt ingewijd in de mysteriën van de schepping en werkt verder aan je Pilaren van Meesterschap met de focus op de geestelijke- en energetische kant van je bewustzijn.

Data eerste groep op zaterdag: 13-1, 10-2, 10-3, 13-5, 9-6, 7-7.
Data tweede groep op zondag: 14-1, 18-2, 18-3, 6-5, 27-5, 24-6, 2-9, 7-10, 11-11, 23-12- 2018.

Op 20 september 2018 start weer een nieuwe groep op de donderdagochtenden eens in de maand.

Kosten: € 750,00 per jaar, 10 bijeenkomsten. Inbegrepen is een uitgebreide reader.
Er komt nog een bedrag van ongeveer € 50,00 bij voor aanvullende boeken.

Deze inspirerende leergang kan alleen worden gevolgd na het afronden van de Transformatie Leergang.  Het is tevens de basis voor de Masterclass Holistisch Begeleiden .Lees meer: