Online Numerologie workshop ‘Je persoonlijke Numeroscoop’
donderdag, 22 oktober

‘De universele taal  is die van de Heilige Geometrie, universele symbolen en kosmische wiskunde. De kracht van getallen is dat ze een een universele taal weergeven, die van de patronen van de schepping waarop alle rust. Zodra je de onderliggende orde van de Kosmos ontdekt en gaat werken met de wetten die betrekking hebben op het regelen van de energievelden en frequenties, ga je op alle niveaus werken met de universele geest – de hogere geestkracht, het universele bewustzijn. Als deze energie in balans wordt gebracht met het hogere hart – de toepassing van de kracht van de universele liefde- dan ontstaat diepe wijsheid.’

Inhoud
Naast het oefenen met de korte methode, zoals in de basis workshop ‘Ziel en Levensbestemming’ vullen we nu je gehele persoonlijke Numeroscoop in. Dit doen we op basis van je geboortenamen en aan de hand van de uitgebreide methode in het nieuwe Numerologie boek. Ook leer je hoe dit voor anderen te kunnen doen. Je gaat steeds meer de werking van en relatie tussen de verschillende getallen in je leven zien. Daarmee krijg je een meeromvattend en verdiept inzicht in je zelf, je relaties en je levensomstandigheden waardoor je bewuste keuzes kunt maken die passen bij jouw bestemming.

Naast het berekenen en duiden van je zielsgetal(len) en levensbestemming ben je nu ook bezig met de getallen van je ware innerlijk,  persoonlijkheid en levenslot op basis van je geboortenamen.
Je krijgt een heldere toelichting bij je persoonlijke Numeroscoop.

Deze Numerologie workshop is onderdeel van een inspirerende Numerologie cursus.

Kosten
Heb je het boek al dan zijn de kosten € 45,00 pp. Heb je het boek nog niet, dan kun je deze workshop ook boeken inclusief boek. Zie daarvoor de mogelijkheden in de webshop.

Tijd: 19.00-21.00 uur.
Locatie: Online

BOEK DEZE WORKSHOP

Lees meer over de betekenis van je namen