Numerologie workshop ‘Je persoonlijke Numeroscoop opstellen’ VOL
zondag, 10 november

‘De universele taal  is die van de Heilige Geometrie, universele symbolen en kosmische wiskunde. De kracht van getallen is dat ze een een universele taal weergeven, die van de patronen van de schepping waarop alle rust. Zodra je de onderliggende orde van de Kosmos ontdekt en gaat werken met de wetten die betrekking hebben op het regelen van de energie velden, ga je op galactische niveaus te werken met de universele geest – de hogere geest, het universele bewustzijn. Als deze energie in balans wordt gebracht met het hogere hart – de toepassing van de kracht van de universele liefde- dan ontstaat diepe wijsheid. Zonder liefde bestaat er niets onder de grote centrale zonnen.’

Inhoud
Naast het oefenen met de korte methode vullen we nu je gehele persoonlijke Numeroscoop in. Dit doen we aan de hand van de uitgebreide methode in het nieuwe Numerologie boek. Ook leer je hoe dit voor anderen te doen. Je gaat steeds meer de relaties zien tussen de verschillende getallen in je leven. Dit vergroot  je zelfinzicht en verbreedt je blik op je levensbestemming, levenslessen en levenslot. Je krijgt ook  individuele toelichting op jouw persoonlijke getallencombinatie op basis van je namen en geboortedatum.

Lees ook: https://www.spiritincoaching.nl/2019/09/de-betekenis-van-je-volledige-naam/

Deze Numerologie workshop is onderdeel van een inspirerende Numerologie cursus.
Deze workshop is inmiddels volgeboekt. De volgende is op 8 maart 2020 (zie de agenda)

Kosten
Inclusief Numerologie boek: € 75,00 pp. Heb je het boek al dan zijn de kosten €55,00
Tijd: 10.00-13.00 uur.
Locatie: Wijk bij Duurstede, Romulus 43.

Let op
Maak svp gelijktijdig met je aanmelding het workshopbedrag over! Pas daarna ontvang je een bevestiging van deelname per mail en is je plek gereserveerd. Voor alle helderheid: maak je het bedrag niet gelijk over, dan kunnen we je aanvraag niet honoreren en is er geen plekje voor jou gereserveerd.Er kunnen 8 mensen deelnemen aan een workshop om ook persoonlijke aandacht te kunnen geven.