Reiki 3A Usui inwijding VOL
dinsdag, 11 april

Reiki Master Opleiding
Op deze middag wordt je ingewijd en ontvang je de symbolen van de derde Reiki-A graad. Essentieel hierbij is de ervaring van de kracht van liefde en compassie in je leven. Je ontvangt daartoe het Master symbool. Deze inwijding is bedoeld om je in de gelegenheid te stellen je leven, met behulp van de bijbehorende symbolen, om te vormen tot innerlijk meesterschap. Het symbool dat je ontvangt met bijbehorende mantra, kan worden gebruikt als middel om de genezende- en beschermende werking te vergroten, waardoor de kosmische licht doorstroming toeneemt.

Na deze inwijding kun je zelf een Reiki praktijk beginnen en je aansluiten bij de beroepsvereniging Cirkel. Om deze inwijding te ontvangen moet je al zijn ingewijd in de eerste en tweede Usui Reiki graad en ook al wat ervaring hebben in het doorgeven van de Reiki energie. Deze inwijding kun je ook individueel ontvangen, we maken dan een afspraak in onderling overleg.

Kosten Reiki III A
De kosten voor de Reiki-III A inwijding bedragen € 220,- incl. certificaat van inwijding. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier en de betaling ontvang je een bevestiging van deelname en uitnodiging.

Aanvang 14.30 uur.

Reiki III B Reikimaster opleiding
Na deze eerste drie stappen op het Reikipad kun je een innerlijk verlangen voelen om nog meer met Reiki te gaan doen.  Om anderen te laten ervaren hoe krachtig deze energie is en ook anderen in te kunnen wijden op dit pad. Als je innerlijk klaar bent voor deze grote stap kunnen wij je verder begeleiden tot professioneel Reiki Master III-B. Lees verder

Begeleiding
Ervaren Reikimaster tevens holistisch therapeut. Aangesloten bij Cirkel (voor Reikimasters). We werken individueel en in kleine groepen.

Lees meer: Reiki Master opleiding