Reiki 2 cursus en inwijding ~Verdieping van de Reiki kracht~VOL
zondag, 25 juni

Was de eerste Reiki inwijding vooral bedoeld voor jezelf, deze tweede cursusdag is vooral gericht op het geven van Reiki aan anderen. Maar ook als je daar nog niet aan toe bent, verdiep je met deze inwijding de Reiki kracht voor jezelf door het bewust leren toepassen van de eerste Reiki symbolen.

Drie nieuwe symbolen
Bij de tweede Reiki-inwijding ontvang je drie symbolen die sterk werken bij het ontvangen en doorgeven van levensenergie. Na deze inwijding krijg je meer inzicht in emotionele- en geestelijke problemen. Je leert de Reiki symbolen nu voor het eerst ook op bewust niveau kennen, waardoor je meer energie kunt aantrekken en doorgeven. Ook voor hooggevoelige mensen blijft hiermee je eigen energiesysteem beter in balans.

Meditatie- en ademhalingstechnieken
Bij de inwijding in de tweede Reikigraad is er een chakrameditatie voor het opschonen van alle chakra’s en veel ruimte voor praktische oefening van het doorgeven van de energie aan anderen. Je leert ook nieuwe ademhalingsoefeningen, de Gassho Meditatietechniek, nieuwe grondingsoefeningen en  nieuwe informatie over hoe Reiki-energie aan anderen te geven.

Bewustwording en bescherming
Reiki-II geeft je meer spirituele bewustwording en inzicht in jezelf. Hooggevoelige personen leren zichzelf nog beter in balans te houden en hun grenzen te trekken. Dat is ook heel belangrijk als je Reiki-energie aan anderen gaat geven. Je leert de Reiki symbolen nu ook bewust toe te passen. Deze boeiende cursusdag bereid je ook voor op de krachtige inwijding van de derde A-graad (Masterclass).

Begeleiding
Begeleiding van de Reiki cursusdagen door een ervaren Reikimaster die tevens holistisch therapeut is en aangesloten bij Cirkel (voor Reikmasters). We werken  met kleine groepen (maximaal zes deelnemers) voor veel persoonlijke aandacht en ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en oefening.

Kosten
€ 140, -pp., incl. een uitgebreide reader en een certificaat van inwijding. Ter plekke contant afrekenen. Lunch svp zelf meenemen.