Holistische Themadag ‘Hemel en Aarde in jezelf verbinden’
zaterdag, 2 september

Achtergrond

Hoe kun je als gevoelig mens in deze chaotische wereld goed geaard zijn en blijven?
Door te gaan beseffen én ervaren wat de energie van de Aarde werkelijk is. Onze planeet Aarde is een wijs energieveld dat jou welkom heet. Zij wordt ook wel ‘Moeder Aarde’ genoemd, vanwege haar vrouwelijke eigenschappen. Je kunt jezelf pas echt aarden en thuis voelen op deze planeet als je je werkelijk openstelt voor de liefde van de Aarde en haar helende werking. Als je beseft dat ze een warm en liefdevol bewustzijn heeft, dat jou van nature wil ontvangen en voeden. Juist jij als (hoog)gevoelig mens bent in staat dat te ontdekken en kunt dan vanuit een vernieuwde verbinding met de Aarde op een krachtigere wijze in deze wereld gaan staan. Liefdevol zijn naar anderen, maar toch dicht bij jezelf blijven. Hierdoor word je levensmissie meer en meer je werkelijke, diep gevoelde roeping.

Ziel en innerlijk kind

Vanuit een stevige en veilige gronding kunnen de energieën van onze persoonlijkheid (oa. het ‘innerlijke kind’) én de oude energie van onze ziel samenkomen, integreren, waardoor we heel worden. Er is een spontane stroming van deze energieën in alle cellen van ons lichaam, overal is de energie van de natuur én de energie van onze ziel aanwezig. Maar daaroverheen is ook een sluier gelegd van aangeleerde denkwijzen die gevoed worden door ervaringen van angst en onveiligheid. Daardoor is een op overleven gericht ego ontstaan, en een onnatuurlijke scheiding tussen ‘boven’ en ‘beneden’,  tussen onze  persoonlijkheid en onze geestelijke aspecten. In ons oorspronkelijke wezen bestaat deze scheiding niet, daar komen ziel en persoonlijkheid samen in ‘de dans van het leven’, die vreugde en creativiteit schenkt. Daar zijn we in eenheid en heel.

Wat doen we ?

Op deze verdiepende dag verbind je de energie van de Aarde en die van de Hemel weer heel bewust in jou zelf. Je slaat een brug tussen je persoonlijkheid (en fysieke lichaam) en je ziel en wordt ondersteund in je mogelijkheden om door allerlei illusies en projecties heen te prikken. We maken hierbij gebruik van meditatie, visualisatie, muziek, de helende werking van edelstenen en creatieve expressie.

Praktisch

Op 2 september 2023, te Wijk bij Duurstede, Livius 2.
Aanvang om 10.00 uur. We eindigen rond 15.00 uur.
Parkeren kan op de parkeerplaats op de Romulus. Van daaruit loop je binnen 1 minuut naar het eerste huis op de hoek van de Livius.
Trek makkelijke en warme kleding aan en neem svp sloffen mee.
Neem ook zelf je lunch en eventueel een meditatiekussen- of matje mee (niet verplicht).
Neem pen en papier mee en een map of iets anders dat je goed onder tekenpapier kunt leggen.

Kosten
€95,00 per persoon, inclusief een persoonlijke edelsteen.

Aanmelden