Themadag: “Mens zijn in deze tijd”. VOL
zondag, 25 februari

Mens zijn in deze tijd, wat betekent dat?

Op deze dag staan we samen stil bij de betekenis van deze tijd en bij de vraag waarom we juist nu leven.  Als een mens van geest, ziel en lichaam… aanwezig in deze wereld in deze tijd. Hoe verhouden we ons hiertoe en hoe kunnen we de huidige ontwikkelingen zien in een groter verband en vanuit een hoger perspectief? Wat is de betekenis van oorlogen, armoede en de nadruk die er ligt op materieel gewin en macht en waar staan we innerlijk zelf in deze schijnbare chaos? Zijn wij als individu van enig belang in een tijd die in het teken lijkt de staan van de strijd tussen licht en duisternis?

Als we herkennen dat we deel hebben aan de mensheid en een wereldburger zijn, hoe gaan we dan met de huidige samenleving om en met wat dit in ons aanraakt? Wat betekent het om als mens ook een discipel te zijn, een persoon die de alomtegenwoordigheid van God door de hele natuur heen herkent en erkent en vanuit dat perspectief in het leven staat en gaat?

Veel vragen die ons kunnen leiden tot het vinden van onze eigen waarheid als mens van deze nieuwe tijd, die ook een belofte in zich draagt. Een verdiepende dag met uitwisseling, meditatie en een verbindende oefening in relatie tot het Christusproject.

Deelname aan deze themadag “Mens zijn in deze tijd” is in eerste instantie bedoeld  voor degenen die momenteel deelnemen of in het verleden hebben deelgenomen aan de Transformatie Leergang of de Verdiepingsleergang Mystieke Scholing.

Kosten verbonden aan deze dag: € 44,- pp. incl. thee en soep.

Minimaal aantal deelnemers: 6, maximaal 12.
Svp vooraf aanmelden via de website of per mail en de kosten gelijktijdig voldoen. Na betaling volgt een bevestiging van deelname en ongeveer 2 weken van te voren een uitnodiging met praktisch informatie.

Deze themadag is volgeboekt. Je kunt je wel als reserve aanmelden. Tevens zal in het najaar een herhalingsdag worden gepland.