Cursussen

Welke holistische cursussen of leergangen kies je?
Elke cursus of leergang heeft als doel  jezelf te ontwikkelen tot wie je werkelijk bent in overeenstemming met de waarden, kwaliteiten en bestemming van je ziel. Welke vorm het beste werkt is voor iedereen verschillend. Kies een cursus of leergang op gevoel als je een stapje verder wilt komen in je intuïtieve ontwikkeling en zelfontplooiing.  Waar word je toe aangetrokken, welke cursus of leergang raakt iets in jou?

De holistische leergangen en mystieke scholing
Steeds blijkt weer dat er een groot verlangen is om innerlijk tot verdieping te komen en daarover met elkaar te delen. Het kan van grote waarde zijn om samen op weg te zijn en naar antwoorden te zoeken op de levensvragen die we tegenkomen op ons pad. Om ervaringen te delen en te leren van elkaar. Onze holistische leergangen zijn intensief en diepgaand. Ze duren langer in tijd dan een “gewone” cursus. Ze volgen elkaar ook op in tijd en hebben tot doel om onszelf als mens te ontwikkelen vanuit een innerlijk verlangen naar vervulling. Dat is een proces waarin we onszelf  ontmoeten, in relatie tot de Bron van het bestaan. Wij bieden hiermee handreikingen om je te begeleiden op dit ontwikkelingspad.

Advies nodig?
Mocht je het lastig vinden zelf een keuze te maken, dan kun je ons mailen of bellen met een korte beschrijving van wat je wilt bereiken, dan zullen we je graag advies geven. Kijk voor ons volledige cursusaanbod in de linker zijbalk van deze website. Door op het onderwerp te klikken krijg je alle informatie over de betreffende cursus te zien. De geplande data kun je vinden in de website agenda. Naast de cursussen zijn er ook nog de holistische leergangen. 

We geven ook Numerologie workshops en lezingen.

Zijn er nog vragen, bel of mail ons gerust!

*Voor alle holistische cursussen en leergangen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.