Numerologie cursus

Wil jij helder inzicht in jezelf en je levensbestemming? Handvatten om belemmerende patronen te transformeren naar stromende daadkracht?

We bieden nu een boeiende Numerologie cursus van 4 workshops aan de hand van een nieuw Numerologie boek. Je kunt deze workshops ook los van elkaar volgen.

  • Basisworkshop: Je leert de betekenis van getallen en hoe ze te duiden voor jezelf en anderen op basis van de korte methode uit het nieuwe Numerologie boek.
  • Workshop: Alles over Meestergetallen. We oefenen verder met het duiden op basis van de korte methode en gaan dieper in op de betekenis van de Meestergetallen in je leven.
  • Workshop Je Persoonlijke Numeroscoop‘. Naast het oefenen met de korte methode vullen we nu je gehele Numeroscoop in aan de hand van de uitgebreide methode in het boek. Ook leer je hoe dit voor anderen te doen. Je gaat steeds meer de relaties zien tussen de verschillende getallen in je leven.
  • Workshop Heilige Geometrie, waarin je op basis van een unieke methode ‘De Goddelijke Driehoek’ ons aangereikt door Pythagoras, weer een aanvulling krijgt op je eigen getallen, de periodegetallen en levensfasen.


Voor jezelf en voor anderen
In deze boeiende workshops gaan de getallen voor je leven! Niet alleen oefen je met je eigen getallen aan de hand van je geboortedatum en namen maar ook leer je  de geboortedata van anderen te berekenen en duiden. Dit maakt deze boeiende Numerologie cursus ook zeer geschikt voor coaches, therapeuten en anderen die veel met mensen werken. Op basis van deze cursus en het bijbehorende, nieuwe Numerologie boek kun je zelf aan de slag met het duiden van de getallen voor jezelf en voor anderen.

Docent: Marleen van Wegberg. Aangesloten als coach bij NOBCO en als docent CRKBO geregistreerd.
Data: zie de agenda

Kosten & bevestiging
De kosten bedragen € 75,pp. per workshop inclusief een nieuw, uitgebreid boek waarmee je ook thuis verder kunt. In dit boek veel over de mystieke achtergrond van getallen vanaf de Oudheid tot in het Aquarius tijdperk. Daarnaast veel uitleg over de praktische toepassing aan de hand van inspirerende personen zoals Barack Obama, Ghandi, Angelina Jolie  en Nelson Mandela.

Heb je het boek al, dan zijn de kosten €55,- pp. per workshop  Je kunt het Numerologie boek ook van te voren bestellen.Na het invullen van het aanmeldingsformulier en het gelijktijdig voldoen van de betaling per bank (zie contact) ontvang je een bevestiging van je deelname.

Liever een uitgebreid persoonlijk consult?

“Het getal is de essentie van alle dingen”
Pythagoras