Numerologie cursus: Numerologie in het Aquariustijdperk

Wil jij helder inzicht in jezelf en je levensbestemming, de essentie van je ziel en je levenslessen in dit uitdagende Aquariustijdperk?

We bieden een boeiende Numerologie cursus van 4 workshops aan de hand van een nieuw Numerologie boek. Je kunt deze workshops ook los van elkaar volgen. Elke workshop geeft verdieping in de toepassing van getallen in ons leven, maar ook meer inzicht in de mystieke achtergrond van getallen als universele symbooltaal.

De universele taal  is die van de Heilige Geometrie, universele symbolen en getallen. De kracht van getallen is dat ze een een universele taal weergeven, die van de patronen van de schepping waarop alle rust. Zodra je de onderliggende orde van de Kosmos ontdekt en gaat werken met de wetten die betrekking hebben op het regelen van de energie velden, ga je op galactische niveaus te werken met de universele geest – de hogere geest, het universele bewustzijn. Als deze energie in balans wordt gebracht met het hogere hart – de toepassing van de kracht van de universele liefde- dan ontstaat diepe wijsheid.’ 

Wat leer je in deze Numerologie workshops?

Basisworkshop: Je leert de betekenis van getallen en hoe ze te duiden voor jezelf en anderen op basis van de korte methode uit het nieuwe Numerologie boek.

Workshop: Alles over Meestergetallen. We oefenen verder met het duiden op basis van de korte methode en gaan dieper in op de betekenis van de Meestergetallen in je leven. Meestergetallen geven een potentie tot het groeien naar een hoger bewustzijn maar ook extra uitdagingen in het leven. Hoe kun je daar mee omgaan? Ook daar gaan we op in in deze meesterlijke workshop in de context van het Aquariustijdperk.

Workshop Je Persoonlijke Numeroscoop‘. Naast het oefenen met de korte methode vullen we nu je gehele Numeroscoop in aan de hand van de uitgebreide methode in het boek. Naast de geboortedatum kijken we nu ook naar de betekenis van de geboortenamen op de ziel en de persoonlijkheid. Ook leer je hoe dit voor anderen te duiden. Je gaat steeds meer de relaties zien tussen de verschillende getallen in je leven. We gaan dieper in op je levenslot-, levensdoel- en levensles getallen. Wat kom jij doen en leren in deze tijd, in dit leven op Aarde?

Workshop Heilige Geometrie, waarin je op basis van een unieke methode ‘De Goddelijke Driehoek’ ons aangereikt door Pythagoras, weer een aanvulling krijgt op je eigen getallen, de periodegetallen en levensfasen. We vertalen de oeroude wijsheid van de Goddelijke Driehoek naar jouw leven in het hier en nu, in dit Aquariustijdperk.


Voor jezelf en voor anderen
In deze boeiende workshops gaan de getallen voor je leven! Niet alleen oefen je met je eigen getallen aan de hand van je geboortedatum en namen maar ook leer je  de geboortedata van anderen te berekenen en duiden. Dit maakt deze boeiende Numerologie cursus ook zeer geschikt voor coaches, therapeuten en anderen die veel met mensen werken. Op basis van deze cursus en het bijbehorende, nieuwe Numerologie boek kun je zelf aan de slag met het duiden van de getallen voor jezelf en voor anderen.

Docent: Marleen van Wegberg. Aangesloten als coach bij NOBCO en als docent CRKBO geregistreerd.
Data: zie voor alle data van onze Numerologie workshops de agenda
Kleine groepen: We werken met groepen van maximaal 9 deelnemers.

Kosten & bevestiging
De kosten bedragen € 75,pp. per workshop (vanaf 2020 wordt dit € 80,00 pp)  inclusief een nieuw, uitgebreid boek waarmee je ook thuis verder kunt. In dit boek veel over de mystieke achtergrond van getallen vanaf de Oudheid tot in het Aquariustijdperk. Daarnaast veel uitleg over de praktische toepassing aan de hand van inspirerende personen zoals Barack Obama, Ghandi, Angelina Jolie  en Nelson Mandela.

Heb je het boek al, dan zijn de kosten €55,- pp. per workshop (vanaf 2020 € 60,00 pp).
Je kunt het Numerologie boek ook van te voren bestellen (dan komen er wel verzendkosten a €3,50 per boek bij).
Na het invullen van het aanmeldingsformulier en het gelijktijdig voldoen van de betaling per bank (zie contact) ontvang je een bevestiging van je deelname.

Liever een uitgebreid persoonlijk consult?

“Het getal is de essentie van alle dingen”
Pythagoras