Reiki 3 A Masterclass

Reiki III A Meesterschap
Op deze cursusdag ontvang je de symbolen van de derde Reiki-A graad. Essentieel hierbij is de ervaring van de kracht van liefde en compassie in je leven. Je ontvangt daartoe het Master symbool. Deze inwijding is bedoeld om je in de gelegenheid te stellen je leven, met behulp van de bijbehorende symbolen, om te vormen tot innerlijk meesterschap. Het symbool dat je ontvangt met bijbehorende mantra, kan worden gebruikt als middel om de genezende- en beschermende werking te vergroten, waardoor de kosmische licht doorstroming toeneemt. Deze inwijding wordt ook wel de aspirant- meesterinwijding genoemd. Naast een chakrameditatie en praktische oefening leer je op deze inspirerende dag ook meer over leven vanuit een hoger bewustzijn, de Hatsureiho techniek en Byosen.

Na deze inwijding kun je zelf een Reiki praktijk beginnen en je aansluiten bij Cirkel.

Kosten Reiki III A
De kosten voor de Reiki-III A Masterclass bedragen € 200,-  incl. reader en een certificaat van inwijding. Bij aanmelding voldoen. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier en de betaling ontvang je een bevestiging van deelname.

Reiki III B Reikimaster opleiding
Na deze eerste drie stappen op het Reikipad kun je een innerlijk verlangen voelen om nog meer met Reiki te gaan doen.  Om anderen te laten ervaren hoe krachtig deze energie is en ook anderen in te kunnen wijden op dit pad. Als je innerlijk klaar bent voor deze grote stap kunnen wij je verder begeleiden tot professioneel Reiki Master III-B. Lees verder

Begeleiding
Ervaren Reikimaster tevens holistisch therapeut. Aangesloten bij Cirkel (voor Reikimasters). We werken met kleine groepen (maximaal zes deelnemers) met veel persoonlijke aandacht en oefening. Regelmatig zijn Reikimasters in opleiding aanwezig om stage te lopen.

Data
Zie de website-agenda op de homepage.