Reiki cursus tweede inwijding

Was de eerste Reiki inwijding vooral bedoeld voor jezelf, deze tweede cursusdag is vooral gericht op het geven van Reiki aan anderen.

Drie krachtige symbolen
Bij de tweede Reiki-inwijding ontvang je drie symbolen die sterk werken bij het ontvangen en doorgeven van levensenergie. Na deze inwijding krijg je meer inzicht in emotionele- en geestelijke problemen. Je ziet de Reiki symbolen nu voor het eerst en leert ze  bewust toe te passen, waardoor je meer energie kunt aantrekken en doorgeven. Je leert bij deze inwijding jezelf en anderen op emotioneel niveau te behandelen en begeleiden. Stress, vermoeidheid en pijn kunnen niet losgelaten worden zonder de onderliggende emoties en gevoelens daarbij te betrekken. De Reiki symbolen die je tijdens deze cursus leert helpen om emoties te erkennen en verwerken en om pijn los te laten.

Meditatie- en ademhalingstechnieken
Bij de inwijding in de tweede Reikigraad is er een chakrameditatie en veel ruimte voor praktische oefening in het doorgeven van de energie aan anderen. Je leert de Gassho Meditatietechniek, grondingsoefeningen en oefent in het geven van Reiki-energie aan anderen.

Bewustwording en bescherming
Reiki-II geeft je meer bewustwording en inzicht in jezelf. Hooggevoelige personen leren zichzelf nog beter in balans te houden en hun grenzen te voelen. Dat is heel belangrijk als je Reiki-energie aan anderen gaat geven. Deze boeiende cursusdag bereid je ook voor op de krachtige inwijding van de derde A-graad (Masterclass).

Begeleiding
Begeleiding van de Reiki cursusdagen door een ervaren Reikimaster tevens therapeut, aangesloten bij het NOBCO/EMCC en Cirkel (voor Reikmasters). Kleine groepen (maximaal zes deelnemers)  garanderen veel persoonlijke aandacht en praktische oefening.

Kosten
€ 140, -pp. incl. een uitgebreide reader en een certificaat. Bij aanmelding voldoen.
Lunchpakketje svp zelf meenemen.

Tijden
:10.00-16.00 uur
Data: zie de websiteagenda