Reiki behandeling

Een Reiki behandeling bevordert de doorstroming van de universele levensenergie in lichaam en geest. Reiki is de Japanse naam voor deze universele levensenergie. Deze energie is overal aanwezig, ook in ons eigen lichaam. Als de doorstroom van levensenergie in ons lichaam geblokkeerd is, kunnen fysieke- of geestelijke problemen ontstaan. Reiki brengt het energiesysteem dan weer in balans. Het pakt niet alleen de symptomen, maar ook de oorzaken van ziekte en energetische- of geestelijke problemen aan. De frequentie van de Reiki-energie is de hoge frequentie van pure energie uit de Bron, die heelt en ontspant.

Door een Reiki behandeling gaat de energie in ons lichaam beter stromen en worden belemmeringen in de energiestroom (blokkades) verminderd. Reiki energie zet lichaam en geest aan tot zelfgenezing. Daarom werkt Reiki vaak zo goed bij:

  • Burnout
  • Overspannenheid
  • RSI en Fibromyalgie
  • Stressgerelateerde klachten zoals hoofdpijn, nek- en schouderklachten, rugklachten
  • Prikkelbare darmsyndroom
  • Emotionele verwerkingsprocessen
  • Rouwverwerking
  • Andere fysieke klachten waarvoor geen aantoonbare oorzaak kan worden gevonden

Bij geestelijke klachten geeft een Reiki behandeling rust en helpt om innerlijke belemmeringen op te lossen en weer te ontspannen. Genezing is een proces. Bij chronische klachten zijn dan ook meerdere behandelingen nodig. Niet altijd worden fysieke problemen opgelost. Wel verminderen ze en leert de cliënt om er anders mee om te gaan. Ook kan het inzicht groeien dat gezondheid bezien kan worden in het licht van het ontwikkelingsproces van de ziel.

Ook als je geen klachten hebt is een Reiki-behandeling zeer ontspannend en vitaliserend voor lichaam en geest. Tot slot: een Reiki behandeling heeft niet veel woorden nodig: het is vooral een ervaring!

Kosten: € 60,00 per behandeling (75 minuten). 3 behandelingen  € 160,00 (vooraf betalen)
Voor alle behandelingen geldt: alleen contante betaling (we hebben geen pin  mogelijkheid).

Je kunt hier ook Reikicursussen in alle deelgraden volgen alsmede de Reiki Master opleiding.