Cursussen

Welke cursus of leergang kies je?
Elke cursus of leergang die we bieden heeft als doel  je te leren op een praktische manier meer op jouw intuïtie te gaan vertrouwen en jezelf spiritueel te ontwikkelen. Welke vorm het beste werkt is voor iedereen verschillend. Kies een cursus op gevoel als je een stapje verder wilt komen in je intuïtieve ontwikkeling en zelfontplooiing.  Waar word je toe aangetrokken, welke cursus of leergang raakt iets in jou?

De leergangen
Steeds blijkt weer dat er een groot verlangen is om innerlijk tot verdieping te komen en daarover met elkaar te delen.
Het is onze ervaring dat het van grote waarde kan zijn om samen op weg te zijn en naar antwoorden te zoeken op de levensvragen die we tegenkomen op ons pad.
De holistische leergangen zijn diepgaand en duren langer in tijd dan een cursus. Ze volgen elkaar ook op in tijd en hebben tot doel om onszelf als mens te ontwikkelen vanuit een innerlijk verlangen naar vervulling. Om onszelf te ontmoeten, in relatie tot de Bron van het bestaan. Wij bieden hiermee handreikingen om je te begeleiden op dit pad.

Advies nodig?
Mocht je het lastig vinden zo een keuze te maken, dan kun je ons mailen met een korte beschrijving van wat je wilt bereiken, dan zullen we je graag advies geven. Kijk voor ons volledige cursusaanbod in de linkerzijbalk van deze website. Door op het onderwerp te klikken krijg je alle informatie over de betreffende cursus te zien. De geplande data kun je vinden in de website agenda. Aanmelden kan via de button aan de rechterkant van de pagina en het daartoe bestemde aanmeldingsformulier.*

Zijn er nog vragen, bel of mail ons gerust!

*Voor alle workshops, leergangen en cursussen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.