Gratis Numerologietest

vul uw geboortedatum in (dd-mm-jjjj)

Numerologietest voor een gratis korte beschrijving van je levensbestemming.
Nu heb je de mogelijkheid om een klein tipje van de mystieke sluier der getallen voor jou persoonlijk op te lichten !

Vul hierboven je geboortedatum in. Je krijgt dan een korte beschrijving van jouw energie, kracht en de uitdagingen op je levenspad te zien op deze website. Dit wordt gesymboliseerd door je levensdoelgetal.

Ook bieden we je verschillende mogelijkheden om een uitgebreider beeld te krijgen van al je persoonlijke getallen, je getal voor dit levensjaar en hun betekenis, voor een helder en diepgaand beeld van jezelf en je levensbestemming.

Wij kunnen je per email een uitgebreide Numerologische beschrijving bieden, met informatie over al je persoonlijke getallen en inzicht in je levenslessen, bestemming, relaties en omstandigheden in je leven. Je kunt deze uitgebreide beschrijving aanvragen via het aanmeldingsformulier. De kosten hiervan bedragen €105,-. Je krijgt dit per mail thuisgestuurd.

Nog diepgaander is onze Spirituele Lifescan, een krachtig instrument op basis van Numerologie, Astrologie en Tarot met aanvullend een uitgebreid consult om de rode draad in je leven te ontdekken en handvatten om gewenste veranderingen in de praktijk te realiseren. De kosten hiervan bedragen €150,- Hiervoor maken we een afspraak en tevens krijg je een uitgebreid document mee naar huis.

Zelf leren? Volg een boeiende Numerologiecursus!

Meer over Numerologie