Spirituele Lifescan

Met behulp van deze Spirituele Lifescan kijken we naar het totaalplaatje van jouw leven vanuit een hoger perspectief. Waar sta jij nu en waar ga je naar toe? Wat zijn de invloeden die meespelen in je leven? Hoe kan jij daar het beste mee om gaan? Wat is je potentie en wat zijn je kwaliteiten? Wat zijn je levenslessen en wat kan je nog (verder) ontwikkelen om jouw levensbestemming invulling te geven en meer vreugde in je leven te ervaren?

De Spirituele Lifescan is een unieke combinatie van drie mystieke disciplines: Numerologie, Astrologie en Tarot. De uitwerking hiervan wordt neergelegd in een uitgebreid document, met aanvullend een Lifescanconsult*. Dit  geeft de uitkomsten van jouw persoonlijke Spirituele Lifescan een stevige basis in je leven je om die bewuste keuzes maken die gewenste veranderingen in je leven ondersteunen.

Hoger perspectief
We werken vanuit het uitgangspunt van zelfverantwoordelijkheid. We vertellen je niet wat je wel of niet moet doen of welke weg je moet kiezen, omdat dit jouw kracht van je wegneemt. We geven je wel meer inzicht in je zelf, een helder overzicht over je leven vanuit een hoger perspectief, waardoor jij bewuste keuzes kunt maken. De Tarotkaarten brengen ook onbewuste verlangens of angsten naar het bewuste niveau, wat mogelijke belemmeringen duidelijker maakt. De diepgaande Spirituele Lifescan geeft je weer helderheid zodat je je leven richting kunt geven zoals dat ten diepste bij jou past.

Wat kom je te weten door je persoonlijke Spirituele Lifescan?

 • Wie je bent en wat je diepste zielsverlangen is
 • Je kwaliteiten en eigenschappen
 • Hoe anderen je zien, hoe je overkomt
 • Je levensbestemming (wat je hier komt doen) en levenslot
 • Je levenslessen (wat mag je leren)
 • Aandachtspunten in relaties
 • Gezondheid en heling
 • Je (soms onbewuste) verlangens en angsten
 • Je roeping, werk en uitingsmogelijkheden
 • Je potentie, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Aandachtspunten en kansen voor dit levensjaar

Consult en begeleiding
Een ©Spirituele Lifescan is dan ook een uitstekend startpunt voor een persoonlijk veranderingsproces en geeft je inspiratie om je leven vorm te geven zoals jij dat wenst. In het Lifescanconsult begeleiden we je om de antwoorden op je vragen te vertalen in praktische toepassing in je leven. Het is een uitgebreide reading waarin je wordt begeleid door een ervaren Transformatiecoach. Dit consult kan ook per telefoon plaatsvinden.

Kosten en vergoeding
Een Spirituele Lifescan met uitgebreid individueel consult en Tarotlegging  kost € 150,- incl. btw Na het consult  krijg je jouw persoonlijke Spirituele Lifescan ook op schrift mee naar huis (ongeveer 7 pagina’s). Tevens kun je het consult opnemen.

Per E-mail ontvangen
Je kunt jouw persoonlijke Spirituele Lifescan ook per E-mail aanvragen, zonder consult en Tarotlegging. Deze uitgebreide Lifescan omvat minimaal 7 pagina’s met een uitgebreide Numerologische beschrijving inclusief vooruitzicht voor de komende jaren op basis van jouw persoonlijke getallen en zonneteken. Na ontvangst van je betaling ( €105,-)* ontvang je jouw persoonlijke Lifescan binnen zeven werkdagen per  email thuis.

Let op: 

Vermeld al je voornamen en meisjes-achternaam, dus de namen waarmee je in het geboorteregister staat ingeschreven. Vermeld dus NIET de achternaam die je door huwelijk of na adoptie hebt verkregen op je aanvraag! Let er svp op dat al je namen goed zijn gespeld op het aanvraagformulier!

Vanwege de vele aanvragen voor een Spirituele Lifescan is het het momenteel (februari en maart 2018) niet mogelijk een aanvraag in te dienen. Begin april kun je weer een aanvraagformulier indienen en een afspraak maken. 

Omdat er ook voorafgaand aan het consult ruimschoots aan je Spirituele Lifescan wordt gewerkt, dient dit bedrag tenminste 7 dagen voorafgaande aan het consult te zijn overgemaakt op onze bankrekening. Helaas hebben we dit zo moeten instellen op grond van ervaringen in het verleden.