Spirituele Lifescan: unieke persoonlijke reading

De @Spirituele Lifescan is een unieke spirituele reading op basis van twee mystieke disciplines: Numerologie en Astrologie. Vanuit deze context wordt als het ware ‘ingelogd’ op jouw persoonlijke blauwdruk voor dit leven. De uitwerking hiervan wordt neergelegd in een uitgebreid schriftelijk document, met aanvullend een holistisch Lifescan consult*. Dit geeft de uitkomsten van jouw persoonlijke Spirituele Lifescan een stevige basis in je leven je om die bewuste keuzes maken die de gewenste veranderingen in je leven ondersteunen.

We werken vanuit het uitgangspunt van zelf verantwoordelijkheid. We vertellen je niet wat je wel of niet moet doen of welke weg je moet kiezen, omdat dit jouw kracht van je wegneemt. We geven je wel meer inzicht in je zelf, een helder overzicht over je leven in al zijn aspecten vanuit een hoger perspectief, waardoor jij bewuste keuzes kunt maken.  Deze diepgaande Spirituele Lifescan geeft je helderheid en richting zodat je die keuzes kunt maken die passen bij wie je echt bent.

Wat kom je te weten?

 • Wie je bent en wat je diepste zielsverlangen is
 • Je zielskwaliteiten en eigenschappen
 • Hoe anderen je zien, hoe je overkomt
 • Je levensbestemming (wat je hier komt doen)
 • Levenslot (waar dringt het leven op aan?)
 • Je levenslessen (wat kom je leren?)
 • Aandachtspunten in relaties
 • Gezondheid en helingsmogelijkheden
 • Je (soms onbewuste) verlangens en angsten
 • Je potentie, roeping en uitingsmogelijkheden
 • Aandachtspunten en kansen voor dit levensjaar
 • Doorkijkje naar volgende levensjaren

Consult en holistische begeleiding
Een ©Spirituele Lifescan is dan ook een uitstekend startpunt voor een persoonlijk veranderingsproces en geeft je inspiratie om je leven vorm te geven in overeenstemming met je levensbestemming of innerlijke roeping. In het Lifescanconsult begeleiden we je om de antwoorden op je vragen te vertalen in praktische toepassing in je leven. Hoe kun je handen en voeten gaan geven aan je roeping en zielskwaliteiten? Het is een uitgebreide reading waarin je wordt begeleid door een ervaren Lifecoach. Dit consult kan telefonisch plaatsvinden ofwel in ons centrum in Wijk bij Duurstede.
 
Na het consult  krijg je jouw unieke Spirituele Lifescan op papier mee naar huis. Indien sprake is van een telefonisch consult dan ontvang je jouw persoonlijke Spirituele Lifescan vooraf per mail.

Per email ontvangen
Je kunt je persoonlijke Spirituele Lifescan ook per E-mail aanvragen, zonder consult. Deze uitgebreide Lifescan omvat 8-9 pagina’s met een uitgebreide persoonlijke  reading inclusief vooruitzicht voor de komende jaren op basis van jouw geboortenamen, geboortedatum en zonneteken.

NB.Vermeld al je voornamen en meisjes-achternaam, dus de namen waarmee je in het geboorteregister staat ingeschreven. Vermeld dus NIET de achternaam die je door huwelijk of na adoptie hebt verkregen op je aanvraag! Let er op dat al je (voor)namen goed zijn gespeld op het  speciale aanvraagformulier.