Spirituele Lifescan: Numerologie en Astrologie

Met behulp van de @Spirituele Lifescan op basis van Numerologie en Astrologie kijken we naar het totaalplaatje van jouw leven vanuit een hoger perspectief. Waar sta jij nu en waar ga je naar toe? Wat zijn de invloeden die meespelen in je leven? Hoe kan jij daar het beste mee om gaan? Wat is je potentie en wat zijn je kwaliteiten? Wat zijn je levenslessen en wat kan je nog (verder) ontwikkelen om jouw levensbestemming invulling te geven en meer vreugde in je leven te ervaren?

De @Spirituele Lifescan is een unieke combinatie van drie mystieke disciplines: Numerologie, Astrologie en Tarot. De Tarot speelt alleen een rol bij een Lifescan met consult. De uitwerking hiervan wordt neergelegd in een uitgebreid document, met aanvullend desgewenst een holistisch Lifescan consult*. Dit geeft de uitkomsten van jouw persoonlijke Spirituele Lifescan een stevige basis in je leven je om die bewuste keuzes maken die de gewenste veranderingen in je leven ondersteunen.

Hoger perspectief
We werken vanuit het uitgangspunt van zelf verantwoordelijkheid. We vertellen je niet wat je wel of niet moet doen of welke weg je moet kiezen, omdat dit jouw kracht van je wegneemt. We geven je wel meer inzicht in je zelf, een helder overzicht over je leven vanuit een hoger perspectief, waardoor jij bewuste keuzes kunt maken. De Tarotkaarten als aanvulling in het consult brengen ook onbewuste verlangens of angsten naar het bewuste niveau, wat mogelijke belemmeringen duidelijker maakt. De diepgaande Spirituele Lifescan geeft je weer helderheid zodat je je leven richting kunt geven zoals dat ten diepste bij jou past.

Wat kom je te weten door je persoonlijke @Spirituele Lifescan?

 • Wie je bent en wat je diepste zielsverlangen is
 • Je kwaliteiten en eigenschappen
 • Hoe anderen je zien, hoe je overkomt
 • Je levensbestemming (wat je hier komt doen) en levenslot
 • Je levenslessen (wat kom je leren)
 • Aandachtspunten in relaties
 • Gezondheid en heling
 • Je (soms onbewuste) verlangens en angsten
 • Je roeping, werk en uitingsmogelijkheden
 • Je potentie, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Aandachtspunten en kansen voor dit levensjaar

Consult en begeleiding
Een ©Spirituele Lifescan is dan ook een uitstekend startpunt voor een persoonlijk veranderingsproces en geeft je inspiratie om je leven vorm te geven zoals jij dat wenst. In het Lifescanconsult begeleiden we je om de antwoorden op je vragen te vertalen in praktische toepassing in je leven. Het is een uitgebreide reading waarin je wordt begeleid door een ervaren Transformatiecoach. Dit consult kan telefonisch plaatsvinden ofwel in ons centrum in Wijk bij Duurstede.

Kosten
Een @Spirituele Lifescan met uitgebreid individueel holistisch consult en Tarotlegging  kost € 150,- incl. btw Na het consult  krijg je de Spirituele Lifescan op papier mee naar huis. Indien sprake is van een telefonisch consult dan ontvang je jouw persoonlijke Spirituele Lifescan vooraf per mail (ongeveer 7 pagina’s). Tevens kun je het consult opnemen.

Per email ontvangen
Je kunt je persoonlijke Spirituele Lifescan ook per E-mail aanvragen, zonder consult en Tarotlegging. Deze uitgebreide Lifescan omvat zeven pagina’s met een uitgebreide Numerologische beschrijving inclusief vooruitzicht voor de komende jaren op basis van jouw persoonlijke getallen en zonneteken. Na ontvangst van je betaling ( €105,-)* ontvang je jouw persoonlijke Lifescan binnen zes werkdagen per  email thuis.

Vermeld al je voornamen en meisjes-achternaam, dus de namen waarmee je in het geboorteregister staat ingeschreven. Vermeld dus NIET de achternaam die je door huwelijk of na adoptie hebt verkregen op je aanvraag! Let er svp op dat al je (voor)namen goed zijn gespeld op het  speciale aanvraagformulier!

Betaling
Omdat er ook voorafgaand aan het holistisch consult ruimschoots aan je @Spirituele Lifescan wordt gewerkt, dient dit bedrag van te voren te zijn ontvangen op onze bankrekening. Helaas hebben we dit zo moeten instellen op grond van ervaringen in het verleden. De aanvraag wordt pas in behandeling genomen nadat het verschuldigde bedrag bij ons is bijgeschreven. Daarna nemen we ofwel contact met je op voor een afspraak (Spirituele Lifescan met consult, kosten € 150,00) ofwel we mailen je Spirituele Lifescan binnen zes werkdagen naar je toe als je geen aanvullend consult wilt ontvangen (kosten € 105,00). 

Meer lezen over Numerologie?