Spirituele Lifescan: persoonlijke reading

De @Spirituele Lifescan is een unieke spirituele reading op basis van twee mystieke disciplines: Numerologie en Astrologie. Vanuit deze context wordt als het ware ‘ingelogd’ op jouw persoonlijke blauwdruk voor dit leven. De uitwerking hiervan wordt neergelegd in een uitgebreid schriftelijk document, met aanvullend een holistisch Lifescan consult*. Dit geeft de uitkomsten van jouw persoonlijke Spirituele Lifescan een stevige basis in je leven je om die bewuste keuzes maken die de gewenste veranderingen in je leven ondersteunen.

Hoger perspectief en richting kiezen
We werken vanuit het uitgangspunt van zelf verantwoordelijkheid. We vertellen je niet wat je wel of niet moet doen of welke weg je moet kiezen, omdat dit jouw kracht van je wegneemt. We geven je wel meer inzicht in je zelf, een helder overzicht over je leven in al zijn aspecten vanuit een hoger perspectief, waardoor jij bewuste keuzes kunt maken.  Deze diepgaande Spirituele Lifescan geeft je helderheid en richting zodat je die keuzes kunt maken die passen bij wie je echt bent.

Wat kom je te weten?

 • Wie je bent en wat je diepste zielsverlangen is
 • Je zielskwaliteiten en eigenschappen
 • Hoe anderen je zien, hoe je overkomt
 • Je levensbestemming (wat je hier komt doen)
 • Levenslot (waar dringt het leven op aan?)
 • Je levenslessen (wat kom je leren?)
 • Aandachtspunten in relaties
 • Gezondheid en helingsmogelijkheden
 • Je (soms onbewuste) verlangens en angsten
 • Je roeping, werk en uitingsmogelijkheden
 • Je potentie en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Aandachtspunten en kansen voor dit levensjaar

Consult en holistische begeleiding
Een ©Spirituele Lifescan is dan ook een uitstekend startpunt voor een persoonlijk veranderingsproces en geeft je inspiratie om je leven vorm te geven in overeenstemming met je levensbestemming of innerlijke roeping. In het Lifescanconsult begeleiden we je om de antwoorden op je vragen te vertalen in praktische toepassing in je leven. Hoe kun je handen en voeten gaan geven aan je roeping en zielskwaliteiten? Het is een uitgebreide reading waarin je wordt begeleid door een ervaren spirituele coach. Dit consult kan telefonisch plaatsvinden ofwel in ons centrum in Wijk bij Duurstede.

Kosten
Deze uitgebreide @Spirituele Lifescan met  individueel holistisch consult kost € 150,- Na het consult  krijg je de Spirituele Lifescan op papier mee naar huis. Indien sprake is van een telefonisch consult dan ontvang je jouw persoonlijke Spirituele Lifescan vooraf per mail. Tevens kun je het consult opnemen.

Per email ontvangen
Je kunt je persoonlijke Spirituele Lifescan ook per E-mail aanvragen, zonder consult. Deze uitgebreide Lifescan omvat minimaal zeven pagina’s met een uitgebreide persoonlijke  reading inclusief vooruitzicht voor de komende jaren op basis van jouw geboortenamen, geboortedatum en zonneteken. Na ontvangst van je betaling ( €105,-)* ontvang je jouw persoonlijke Lifescan binnen acht werkdagen per email thuis.

Vermeld al je voornamen en meisjes-achternaam, dus de namen waarmee je in het geboorteregister staat ingeschreven. Vermeld dus NIET de achternaam die je door huwelijk of na adoptie hebt verkregen op je aanvraag! Let er svp op dat al je (voor)namen goed zijn gespeld op het  speciale aanvraagformulier (zie de button aan de rechterkant van deze pagina)!

Betaling
Omdat er ook voorafgaand aan het holistisch consult ruimschoots aan je @Spirituele Lifescan wordt gewerkt, dient dit bedrag van te voren te zijn ontvangen op onze bankrekening.  De aanvraag wordt pas in behandeling genomen nadat het verschuldigde bedrag bij ons is bijgeschreven!

Kort na ontvangst van betaling nemen we ofwel contact met je op voor een afspraak (Spirituele Lifescan met consult, kosten € 150,00). Ofwel we mailen je persoonlijke Spirituele Lifescan binnen acht werkdagen naar je toe, als je geen aanvullend consult wenst (kosten € 105,00). 

Meer lezen over Numerologie?

Volg ons op Facebook

Zelf leren hoe je dit maakt en duidt, ook voor anderen?