Holistische opleiding

Transformatie Leergang

Deze holistische basisleergang gaat uit van de eenheid tussen lichaam, ziel en geest. Op weg naar heelheid  leg je telkens verbinding tussen je ziel en je persoonlijkheid, ook in je dagelijkse leven. Veel aandacht wordt gegeven aan heling van emotionele pijn en transformatie van belemmerende patronen. Zo ontstaat er innerlijke ruimte, waarin je jezelf leert kennen op alle niveaus van je menszijn. Stap voor stap groei je naar een hoger bewustzijnsniveau en versterk je de verbinding met je ziel en de Bron. De middelen die we daarbij gebruiken zijn onder andere meditatie, creatieve expressie, reflectie en helende oefeningen. 

Verdiepings Leergang Mystieke Scholing

Deze holistische leergang is gericht op diepere integratie tussen ziel en persoonlijkheid. Daardoor krijg je meer inzicht in jouw plek in- en bijdrage aan het grotere geheel. Steeds meer ga je leven vanuit de verbinding met de Bron, waarbij je handen en voeten gaat geven aan je leven vanuit die verbinding. Je ontdekt welke uitingsvorm daarbij voor jou het beste past. Meditatie, reflectie en helende oefeningen zijn een belangrijk onderdeel uit van dit inspirerende jaar. 

Masterclass holistisch coachen

De doorgemaakte innerlijke ontwikkeling vanuit de eerdere leergangen  kun je nu ook specifiek leren inzetten bij het begeleiden van anderen. Deze Masterclass holistisch coachen is een intensief jaar, zowel qua inhoud  als qua tijdsinvestering. Deelname vereist, naast het succesvol afsluiten van de voorgaande jaren door het maken van de thuisopdrachten ook voldoende stevigheid in de persoonlijkheid om anderen te kunnen begeleiden. 

Deze professionele Masterclass kun je deels online volgen, waarbij je individuele feedback en begeleiding krijgt. Daarbij oefen je met je medestudenten, met eigen cliënten en er zijn er gezamenlijke themabijeenkomsten. De Masterclass wordt afgesloten met een praktijktoets en een diploma. Lees meer over holistische coaching.

Professionaliteit en registratie

Aangesloten bij de beroepsvereniging  NOBCO.
Geregistreerd bij CRKBO als holistisch opleidingscentrum.
Docent: Marleen van Wegberg

Meer informatie
Wil je meer weten? Download dan onze nieuwste brochure: 
Brochure holistische leergangen 2021-2022

Heb je nog vragen na het lezen van deze brochure? Neem gerust even contact  met ons op!