De Transformatie Leergang Online

De inspirerende Transformatie Leergang is bedoeld om jezelf te ontwikkelen tot persoonlijk meesterschap. Het is tevens de basis van de opleiding tot holistisch coach. In deze holistische leergang ga je belemmerende, innerlijke patronen transformeren naar helpende patronen, waardoor je scheppende kracht vrijkomt en je ruimte maakt voor een bewuste verbinding met je ziel.

Aan de hand van ervaringen in je dagelijkse leven in relatie tot universele thema ‘s krijg je zicht op je zielskwaliteiten, creatieve vermogens en levensbestemming. Dit maakt de weg vrij om te gaan leven vanuit je hogere Zelf, dat verbonden is met spirituele dimensies.

Wat kan de aanleiding zijn om deze leergang te gaan volgen ?

 • Onrust en onbestemd verlangen, maar waar naar?
 • Je anders voelen dan anderen,  eenzaamheid voelen in het bestaan
 • Een gebrek aan zingeving ervaren in je dagelijkse leven
 • Steeds terugkerende patronen in je leven willen veranderen
 • Anders om willen gaan met je (hoog)gevoeligheid
 • Klaar zijn met het moeten voldoen aan de verwachtingen van anderen
 • Een innerlijk verlangen voelen naar verbinding en verdieping
 • Je emotionele intelligentie vergroten
 • Naar je lichaam leren luisteren
 • Sensitieve weerbaarheid ontwikkelen
 • Vorm willen geven aan je zielkwaliteiten en levensbestemming

Onze holistische opleidingen gaan uit van de eenheid tussen lichaam, ziel en geest. Door voortdurende bezinning aan de hand van universele thema’s ga je jezelf op al deze niveaus van menszijn dieper leren verstaan. Je leert onder andere omgaan met (hoog) gevoeligheid en emotionele kwetsbaarheid. Dit vraagt om te bereidheid tot inkeer en motivatie voor het maken van de lessen en het toepassen van meditatieve oefeningen.

Reflecteren, mediteren, energiewerk en schrijven zijn een belangrijk onderdeel van het ontwikkelingsproces omdat ze aanzetten tot verdieping in jezelf en een constante bewustzijnsstroom op gang houden. Je bouwt aan je Pilaren van Meesterschap, de basis voor het ervaren van de verbinding met je ziel en hogere Zelf.  In de Verdiepingsleergang Mystieke scholing versterk je deze verbinding met je hogere Zelf en geestelijke dimensies.

Als je deelneemt aan deze inspirerende leergang stuur je iedere maand jouw reflecties en bevindingen in en krijg je verdiepende feedback en antwoord op je mogelijke vragen. Naast de themadocumenten vind je meditaties en holistische oefeningen in de digitale leeromgeving.  

Voorwaarden

 • Motivatie om je zelf diepgaand te ontwikkelen
 • Bereidheid tot zelfreflectie en meditatie 
 • Maken van maandelijkse thuisopdrachten

De Transformatie Leergang bestaat uit 18 online lessen (met individuele feedback) verdeeld over 2 jaren.  Omdat je de lessen in je eigen tempo kunt volgen kun je er ook wat langer of korter over doen. Tevens heb je toegang tot alle bijbehorende online meditaties en verdiepende oefeningen. Je ontvangt bij iedere les individuele feedback per mail van je persoonlijke begeleider. Inbegrepen zijn ook 3 persoonlijke, holistische sessies online of in ons centrum.

Na deelname aan de Transformatie Leergang en het afgerond hebben van alle lessen kun je verder groeien in bewustzijn door deel te nemen aan de Mystieke Leergang. 

Samen vormen deze leergangen de basis voor de Masterclass Holistisch Begeleiden waarin je leert om vanuit je eigen doorgemaakte ontwikkeling en kwaliteiten anderen te begeleiden en inspireren op hun pad.

Kosten
De kosten voor deelname aan de Transformatie Leergang (18 lessen met meditaties en persoonlijke begeleiding) bedragen € 1200,00. Na een goede afronding kun je doorstromen naar de Leergang Mystieke Scholing of de Masterclass Holistisch Begeleiden.

Docent
Marleen van Wegberg, holistisch therapeut en geregistreerd als EMCC Practitionar Coach.
Geregistreerd bij CRKBO als holistisch opleidingsinstituut.