Holistische opleidingen

Transformatie Leergang

Deze holistische basisleergang gaat uit van de eenheid tussen lichaam, ziel en geest. Op weg naar deze eenheid  leg je telkens de verbanden naar je persoonlijkheid en je dagelijkse leven op Aarde. Veel aandacht wordt gegeven aan persoonlijke groei en transformatie door middel van eigen ervaringen, aan de hand van spirituele thema’s. Daardoor leer je jezelf kennen op alle niveaus van je mens zijn. Zo groei je stap voor stap naar een hoger bewustzijnsniveau en versterk je de verbinding met je ziel en de Bron. De middelen die we daarbij gebruiken zijn oa.  meditatie, creatieve expressie en energetische healing. Dit is een stevige basis voor zelfontwikkeling en spirituele groei, waarbij je bewustzijn van de verbinding met je hogere Zelf zich verruimt. 

Verdiepings Leergang Mystieke Scholing

Deze holistische leergang is gericht op verdieping van de relatie met je hogere Zelf en verdere integratie tussen ziel en persoonlijkheid.. Je krijgt meer inzicht in jouw plek in en bijdrage aan het grotere geheel. Steeds meer ga je leven vanuit de verbinding met de Bron van Liefde, maar blijft wel met twee voeten op deze planeet Aarde. Je gaat je leven en werk steeds vaker vormgeven vanuit die verbinding en ontdekt welke uitingsvorm daarbij voor jou het beste past.

Masterclass holistisch begeleiden

De doorgemaakte innerlijke ontwikkeling vanuit de eerdere leergangen  kun je nu ook specifiek leren inzetten bij het begeleiden van anderen. Lees meer over holistische begeleiding. Deze Masterclass Holistisch Begeleiden is een intensief jaar, zowel qua inhoud en persoonlijke beleving als qua tijdsinvestering. Deelname vereist, naast het succesvol afsluiten van de voorgaande jaren, een HBO opleidingsniveau als basis. 

Professionaliteit en registratie

Practitionar coach. Aangesloten bij de beroepsvereniging voor geaccrediteerde coaches (EMCC/NOBCO).
Geregistreerd bij CRKBO als erkend holistisch opleidingscentrum.
Docent: Marleen van Wegberg

Lees meer over transformatie in deze tijd