Numerologiecursus online

Deze inspirerende online Numerologiecursus bestaat uit vijf Numerologie workshops, waardoor je de getallen en jezelf steeds beter leert kennen. Iedere workshop biedt je weer meer inzichten en andere invalshoeken, waardoor je verdieping en zingeving gaat ervaren in het bezig zijn met de mystieke getallenleer.

We werken in deze cursus met een boeiend Numerologie boek  en aanvullend cursusmateriaal dat je per workshop ontvangt.
Begin je met jouw mystieke ontdekkingsreis langs de getallen, start dan bij voorkeur met de basis workshop ‘Ziel en Levensbestemming‘. Daarna kun je zelf kiezen in welke volgorde je de workshops wilt volgen. De meeste mensen vinden het prettig om als tweede stap deel te nemen aan de workshop ‘Mijn persoonlijke Numeroscoop’.

Al onze Numerologie workshops zijn ook online te volgen in een virtuele bijeenkomst met maximaal 8 deelnemers via Zoom.  Naast een inleiding door de docent is er ruim tijd voor vragen en het uitwerken van praktisch voorbeelden.  Zo leer je ook van elkaar door het uitwisselen van informatie en ervaringen. In de tijd tussen de workshops in kun je thuis  individueel verder oefenen aan de hand van het Numerologieboek, dat ook veel uitgewerkte voorbeelden bevat, onder andere op basis van de geboortedata van bekende personen als Mahatma Ghandi,  Barack Obama en Nelson Mandela.

Meer info en boeken

“Het getal is de essentie van alle dingen”
Pythagoras