Holistische opleidingen

De Transformatie Leergang is de basis van onze opleiding holistisch coach en therapeut. In deze module wordt veel aandacht gegeven aan persoonlijke groei en transformatie door middel van eigen ervaringen in het dagelijkse leven, aan de hand van spirituele thema’s. Je leert jezelf kennen op alle niveaus van je mens zijn en groeit stap voor stap naar een hoger bewustzijnsniveau, waardoor de verbinding met je ziel en de Bron versterkt. De middelen die we daarbij gebruiken zijn meditatie, creatieve expressie, reflectie, contemplatie en ademhalingswerk. Deze holistische leergang kan ook worden gevolgd als je geen coach of therapeut wilt worden of dat nog niet zeker weet. Het is een stevige basis voor zelfontwikkeling en spirituele groei.

De Verdiepings Leergang Mystieke Scholing is gericht op verdieping van de verbinding tussen persoonlijkheid, ziel en hogere Geestkracht. Je onderzoekt jouw plek in en bijdrage aan het grotere geheel met behulp van spirituele oefeningen, chakrawerk en meditatie.  Je gaat steeds meer leven vanuit de verbinding met de Bron van Liefde, maar ook met twee voeten op deze planeet Aarde.

In de Masterclass holistisch begeleiden kun je de doorgemaakte ontwikkeling inzetten voor het begeleiden van anderen.  Lees meer over holistische begeleiding.

Deze Masterclass is een intensief jaar, zowel qua inhoud en persoonlijke beleving als qua tijdsinvestering. Deelname vereist, naast het succesvol afsluiten van de voorgaande jaren, een HBO opleidingsniveau als basis. Er zijn zij-instroommogelijkheden voor degenen die aantoonbaar werkzaam zijn als coach, therapeut of psycholoog en verdieping wensen.

Professionaliteit en registratie
Aangesloten bij de beroepsvereniging voor geaccrediteerde coaches  (EMCC/NOBCO) als Practitionar Coach. Geregistreerd bij CRKBO als erkend opleidingscentrum.

Zelfontwikkeling en persoonlijke groei
Mocht je vooral geïnteresseerd zijn in jezelf diepgaand ontwikkelen of om anders om te gaan met je hoogsensitiviteit, maar niet zozeer het verlangen voelen om anderen daarin te begeleiden, dan kun je ook alleen deelnemen aan de tweejarige Transformatieleergang en de Verdiepingsleergang Mystieke Scholing. Een intakegesprek is altijd noodzakelijk voor deelname.  Hier kun je onze uitgebreide brochure lezen en downloaden:Brochure holistische leergangen 2018