Holistische opleidingen

De Transformatie Leergang is de basis van onze opleiding holistisch coach en therapeut. Deze holistische leergang gaat uit van de eenheid tussen lichaam, ziel en geest en legt hierbij telkens de verbanden naar de persoonlijkheid van een mens en zijn leven op aarde. Veel aandacht wordt gegeven aan persoonlijke groei en transformatie door middel van eigen ervaringen in het dagelijkse leven, aan de hand van spirituele thema’s. Je leert jezelf kennen op alle niveaus van je mens zijn en groeit stap voor stap naar een hoger bewustzijnsniveau, waardoor de verbinding met je ziel en de Bron versterkt. De middelen die we daarbij gebruiken zijn meditatie, creatieve expressie, reflectie en contemplatie. Dit is een stevige basis voor zelfontwikkeling en spirituele groei, waarbij je vanuit je persoonlijkheid zich bewust wordt van de verbinding  met het hogere Zelf.

De Verdiepings Leergang Mystieke Scholing is gericht op verdieping van je hogere Zelf en verdere integratie met de persoonlijkheid, in verbinding met de Kosmos. Je krijgt inzicht in jouw plek in en bijdrage aan het grotere geheel met behulp van helende oefeningen en meditaties.  Je gaat steeds meer leven vanuit de verbinding met de Bron van Liefde, maar ook met twee voeten op deze planeet Aarde. Je gaat ontdekken welke uitingsvorm daarbij voor jou het beste past.

In de Masterclass holistisch begeleiden kun je de doorgemaakte innerlijke ontwikkeling inzetten voor het begeleiden van anderen.  Lees meer over holistische begeleiding.

Deze Masterclass is een intensief jaar, zowel qua inhoud en persoonlijke beleving als qua tijdsinvestering. Deelname vereist, naast het succesvol afsluiten van de voorgaande jaren, een HBO opleidingsniveau als basis. Er zijn zij-instroommogelijkheden voor degenen die aantoonbaar werkzaam zijn als coach, therapeut of psycholoog, een bepaalde mate van geestelijke ontwikkeling hebben doorgemaakt en verdieping wensen.

Professionaliteit en registratie
Aangesloten bij de beroepsvereniging voor geaccrediteerde coaches  (EMCC/NOBCO) als Practitionar Coach. Geregistreerd bij CRKBO als erkend holistisch opleidingscentrum.

Zelfontwikkeling en persoonlijke groei
Mocht je vooral geïnteresseerd zijn in jezelf diepgaand ontwikkelen of om anders om te gaan met je hoogsensitiviteit, maar niet zozeer het verlangen voelen om anderen daarin te begeleiden, dan kun je ook alleen deelnemen aan de tweejarige Transformatieleergang en de Verdiepingsleergang Mystieke Scholing.