Opleiding holistisch coach

Transformatie Leergang

Onze holistische opleiding bestaat uit drie onderdelen. Uitgangspunt is de eenheid tussen lichaam, ziel en geest. Op weg naar heelheid  maken we telkens verbinding tussen lichaam,  ziel en persoonlijkheid van een mens om te groeien in bewustzijn. Veel aandacht wordt gegeven aan heling van emotionele pijn en transformatie van belemmerende patronen. Zo ontstaat er innerlijke ruimte, waarin je jezelf leert kennen op het niveau van je ziel. Stap voor stap groei je naar een hoger bewustzijnsniveau en versterk je de verbinding met je ziel en de Bron. De middelen die we daarbij gebruiken zijn onder andere meditatie, creatieve expressie, reflectie en helende oefeningen. 

Verdiepings Leergang Mystieke Scholing

Deze holistische leergang is gericht op een steeds diepere integratie tussen ziel, geest en persoonlijkheid. Daardoor krijg je meer inzicht in jouw plek in- en bijdrage aan het grotere geheel, in jouw levensbestemming. Steeds meer ga je leven vanuit de verbinding met de Bron, waarbij je handen en voeten gaat geven aan je leven vanuit die verbinding en je van binnenuit wordt vervuld. Je ontdekt welke uitingsvormen bij jou het beste passen in je leven. Meditatie, reflectie en helende oefeningen zijn een belangrijk onderdeel uit van dit inspirerende leerjaar. 

Masterclass holistisch coachen

Je doorgemaakte innerlijke ontwikkeling vanuit de eerdere leergangen kun je nu ook specifiek leren inzetten bij het coachen van anderen. Deze Masterclass is een intensief jaar, zowel qua inhoudelijke verwerking als qua tijdsinvestering. Deelname vereist, naast het succesvol afsluiten van de voorgaande jaren door het maken van de thuisopdrachten ook voldoende stevigheid in de persoonlijkheid om anderen te kunnen begeleiden. Deze professionele Masterclass  volg je deels online, waarbij je individuele feedback en begeleiding krijgt. Daarnaast oefen je met je medestudenten, met eigen cliënten en er zijn er gezamenlijke themabijeenkomsten. Deze Masterclass wordt afgesloten met een praktijktoets en een diploma. Lees meer over holistische coaching.

Professionaliteit en registratie

Aangesloten bij de beroepsvereniging  NOBCO.
Geregistreerd bij CRKBO als holistisch opleidingscentrum.
Docent: Marleen van Wegberg, ervaren coach en docent en oprichter van Centrum voor Mensontwikkeling. 

Meer informatie
Wil je meer weten? Neem contact met ons op!