Retraiteweek in Frankrijk ~ Thuiskomen bij jezelf.

Ook in 2020 is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een verdiepende Retraiteweek in Frankrijk.

Een week om weer helemaal thuis te komen bij je zelf.

We onderzoeken in deze inspirerende week je innerlijke wereld en de relatie met de buitenwereld aan de hand van drie thema’s:

  • Zielbestemming. De verbinding met je ziel dieper gaan ervaren. Van daaruit naar je leven kijken: Waarom ben je hier, wat kom je leren en wat draag je bij?
  • Zelfexpressie in werkzaamheden. Op welke wijze geef jij je leven vorm? Hoe vind je jouw unieke vorm van expressie? Hoe breng je deze naar buiten? En hoe overwin je de angsten die daarbij naar boven kunnen komen?
  • Zelfexpressie in een relatie. Kun je jezelf zijn in een relatie? Heb je het gevoel dat wie je bent werkelijk wordt gezien? In welke mate is je mannelijke en vrouwelijke energie in balans?

Veel vragen die ons kunnen leiden tot het vinden van onze eigen waarheid als mens in deze overgangstijd naar het Aquariustijdperk.
Dit is een meditatieve week met stiltetijden, uitwisseling in de groep, meditatie en creatieve expressie. Een week op zoek naar innerlijke heelheid en verdieping. Maar er is ook ruimte voor het ervaren van verbinding met elkaar in het samenzijn.

Programma
In de ochtenden tot aan de gezamenlijke lunch is er een intensief programma, met meditatie en creatieve expressie onder ervaren begeleiding.

In de middagen en avonden is er de vrijblijvende mogelijkheid voor Yoga, Reiki en andere vormen van energiewerk of het spelen van het Transformatie Spel. Er is dan geen begeleiding.
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te wandelen in de prachtige omgeving of om je even terug te trekken als je dat wilt. We koken gezamenlijk vegetarisch.

We sluiten de dag gezamenlijk af met meditatie en stiltetijd na 21.00 uur.

Locatie
Sfeervolle, stille locatie midden in de natuur in Limousin, midden Frankrijk.  Alles is hier aanwezig om helemaal tot rust te komen bij je zelf. Met een heerlijk zwembad.

Data 5-12 september 2020.

Kosten
€ 650,- pp.  voor 7 dagen/nachten op basis van een ruime 2p kamer met eigen badkamer incl. alle maaltijden en professionele begeleiding. Bij aanmelden betaal je €150,00 pp aan.

Wil je alleen van een kamer gebruik maken (met badkamer) dan zijn de kosten € 750,00 incl. alle maaltijden.

Je reiskosten en eventuele verzekeringen komen er nog bij, deze kun je vaak delen met anderen als je samen naar Frankrijk rijdt.

Deelname
Deelname aan deze Retraiteweek is in eerste instantie bedoeld  voor degenen die deelnemen of hebben deelgenomen aan onze holistische leergangen. Is dit niet het geval, en wil je toch graag deelnemen, neem dan even contact met ons op. Let op, deze week heeft ook stiltetijden, waarin we echt even in stilte bij ons zelf zijn.

Het is ook mogelijk om de hele week in stilte te zijn en toch deel te nemen aan het programma als je dat wilt.

Voor meer informatie of aanmelden