Retraiteweek 2020

Ook in 2020 is er weer de mogelijkheid om deel te nemen aan een verdiepende Retraiteweek.
Het thema in deze week: ‘Lichtdrager zijn in deze tijd.’

We onderzoeken in deze week je innerlijke wereld en de relatie met de buitenwereld aan de hand van drie thema’s:

  • Zelfherinnering. Dit betekent je ziel weer voelen en van daaruit naar je leven kijken. Waarom ben je hier, waarom ben je ‘anders’, waarom ben je zo gevoelig, wat is je oorsprong?
  • Zelfexpressie in werk. Op welke wijze geef jij je leven vorm? Vaak pas jij niet in bestaande vormen en structuren, ben je eigenzinnig en authentiek. Hoe vind je jouw vorm van expressie? Hoe breng je jouw vorm naar buiten? En hoe overwin je de angsten die daarbij naar boven komen: kan ik het wel, is ben ik wel welkom in deze wereld, hoe voorzie ik in mijn levensbehoeften?
  • Zelfexpressie in een relatie. Kun je jezelf zijn in een relatie? Heb je het gevoel dat wie je bent werkelijk wordt gezien of ben je bezig bepaalde patronen te herhalen van je ouders of familie? In welke mate is je mannelijke en vrouwelijke energie in balans?

Veel vragen die ons kunnen leiden tot het vinden van onze eigen waarheid als mens in deze overgangstijd naar het Aquariustijdperk. Een verdiepende week met stiltetijden, uitwisseling in de groep, meditatie en creatieve expressie. Een week op zoek naar innerlijke heelheid en verdieping. Maar ook voor het ervaren van verbinding met elkaar in het samenzijn.

Programma

In de ochtenden tot aan de lunch is er een intensief programma, grotendeels in stilte,  met meditatie en creatieve expressie onder ervaren begeleiding. In de middagen en avonden is er de vrijblijvende mogelijkheid voor Yoga, Reiki en T ‘ai Chi of het spelen van het Transformatie Spel. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te wandelen in de prachtige omgeving of om je even terug te trekken als je dat wilt. We koken gezamenlijk vegetarisch. We sluiten de dag af met meditatie en stiltetijd.

Locatie

Prachtige locatie midden in de natuur in Noord-Dordogne, midden Frankrijk. Met zwembad.

Kosten

Kosten:  € 650,- pp.  voor 7 dagen/nachten op basis van een ruime 2p kamer met eigen badkamer incl. alle maaltijden en professionele begeleiding.
Wil je alleen van een kamer gebruik maken (met badkamer) dan zijn de kosten € 750,00  incl. alle maaltijden.
Je reiskosten en eventuele verzekeringen komen er nog bij, deze kun je vaak delen met anderen als je samen naar Frankrijk rijdt.

Deelname
Deelname aan deze Retraiteweek is in eerste instantie bedoeld  voor degenen die deelnemen of in het verleden hebben deelgenomen aan de Masterclass Holistisch Begeleiden, de Transformatie Leergang of de Verdiepingsleergang Mystieke Scholing. 

Als je deelneemt of hebt deelgenomen aan onze holistische leergangen kun je je meteen aanmelden voor deze verdiepende Retraiteweek. Meld je tijdig aan, er kunnen maximaal 9 mensen deelnemen!