Retraiteweek 2020 ‘Lichtdrager zijn in deze tijd’

Ook in 2020 is er weer de mogelijkheid om deel te nemen aan een verdiepende Retraiteweek.
Het thema in deze week: ‘Lichtdrager zijn in deze tijd.’
We onderzoeken in deze week je innerlijke wereld aan de hand van drie aspecten:

  • Zelfherinnering. Dit betekent je ziel weer voelen en van daaruit naar je leven kijken. Waarom ben je hier, waarom ben je ‘anders’, waarom ben je zo gevoelig, wat is je oorsprong?
  • Zelfexpressie in werk. Op welke wijze geef jij je leven vorm? Vaak pas jij niet in bestaande vormen en structuren, ben je eigenzinnig en origineel. Hoe vind je jouw vorm van zelfexpressie? Hoe breng je jouw vorm van lichtwerk naar buiten? En hoe overwin je de angsten die daarbij naar boven komen: kan ik het wel, is wie ik ben welkom in deze wereld, trek ik daarmee voldoende geld aan?
  • Zelfexpressie in een relatie. Kun je jezelf zijn in een relatie? Heb je het gevoel dat wie je bent werkelijk wordt gezien of ben je bezig bepaalde patronen te herhalen van je ouders of familie? In welke mate is je mannelijke en vrouwelijke energie in balans?

Veel vragen die ons kunnen leiden tot het vinden van onze eigen waarheid als mens en lichtdrager in deze nieuwe tijd. Een verdiepende week met stiltetijden, uitwisselingstijd, meditatie en inzichtgevende meditaties. Een week op zoek naar innerlijke heelheid en verdieping. Maar ook voor het ervaren van verbinding met elkaar in het samenzijn.

Programma

In de ochtenden tot aan de lunch is er een intensief programma met ervaren begeleiding. In de middagen en avonden is er de vrijblijvende mogelijkheid voor Yoga, Reiki en T ‘ai Chi of het spelen van het Transformatie Spel. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te wandelen in de prachtige omgeving of om je even terug te trekken als je dat wilt. We koken gezamenlijk vegetarisch. We sluiten de dag af met een meditatie en stiltetijd.

Locatie

Prachtige locatie midden in de natuur in Noord-Dordogne, Frankrijk.

Kosten

Kosten: circa € 650,- pp. all-in voor 7 dagen/nachten op basis van een 2p kamer met eigen badkamer.
Wil je alleen van een kamer gebruik maken (met eigen badkamer) dan zijn de kosten € 750,00 pp all-in.
Alleen de reiskosten komen er nog bij, deze kun je vaak delen met anderen als je samen naar Frankrijk rijdt.

Deelname
Deelname aan deze Retraiteweek is in eerste instantie bedoeld  voor degenen die deelnemen of in het verleden hebben deelgenomen aan de Masterclass Holistisch Begeleiden, de Transformatie Leergang of de Verdiepingsleergang Mystieke Scholing. 

Als je deelneemt of hebt deelgenomen aan onze holistische leergangen kun je je meteen aanmelden voor deze verdiepende Retraiteweek begin september 2020. Maximaal 9 personen kunnen deelnemen.