Retraiteweek in Frankrijk 2020

Ook dit jaar kun je weer deelnemen aan onze Meditatieve Retraiteweek op een sfeervolle, stille plek in midden-Frankrijk!
In deze week ontdek je de diepte van je innerlijke wereld en de relatie met de buitenwereld door meditatie en aan de hand van drie thema’s:

  • Zielbestemming. De verbinding met je ziel dieper gaan ervaren. Van daaruit naar je leven kijken: Wie ben je? Waarom ben je hier, wat kom je leren?
  • Zelfexpressie in werkzaamheden. Op welke wijze geef jij je leven vorm? Hoe vind je jouw unieke vorm van expressie? Durf jij je plek in te nemen in deze wereld? Wat weerhoud je wellicht nog?
  • Zelfexpressie in een relatie. Allereerst de relatie met je zelf. Heb je het gevoel dat wie je bent werkelijk wordt gezien en gehoord door anderen?

Dit is een inspirerende week met stiltetijden en meditatie, maar ook met diverse vormen van creatieve expressie.
Een week op zoek naar de stilte in jezelf, waarbij we de buitenwereld zien als een reflectie van je innerlijke wereld.

Programma
In de ochtenden tot aan de gezamenlijke lunch is er een inspirerend programma aan de hand van de thema’s van deze week, met meditatie en creatieve expressie onder ervaren begeleiding.
De middagen na de lunch zijn vrij te besteden. Je kunt er voor kiezen om te wandelen in de prachtige omgeving of om je  terug te trekken in stilte. We koken gezamenlijk vegetarisch. We sluiten de dag af met een meditatie en stiltetijd.

Locatie
We verblijven in een sfeervolle, stille locatie midden in de natuur in Limousin, midden Frankrijk.  Alles is hier aanwezig om helemaal tot rust te komen bij je zelf, ook een verfrissend buitenzwembad.

Data 5-12 september 2020.

Kosten
€ 650,- pp.  voor 7 dagen/nachten op basis van een ruime  kamer met eigen badkamer incl. alle maaltijden en professionele begeleiding. Wil je alleen van een kamer gebruik maken (met badkamer) dan zijn de kosten € 700,00 incl. alle maaltijden. Je reiskosten en eventuele verzekeringen komen er nog bij, deze kun je vaak delen met anderen als je samen naar Frankrijk rijdt.

Meer informatie of aanmelden