Retraiteweek 2019 VOL!

Ook in 2019 is er de mogelijkheid om als deelnemer aan de holistische leergangen gezamenlijk een inspirerende retraiteweek vorm te geven. Het thema is:Mens zijn in het Aquariustijdperk”

Wat komen we innerlijk tegen als we stil zijn bij onszelf? Wat wordt meer helder en waarbij hebben we nog vragen of voelen we weerstand? Wat betekent het om als mens de alomtegenwoordigheid van God door de hele natuur heen te (h)erkennen en vanuit dat perspectief in het leven te staan?

Veel vragen die ons kunnen leiden tot het vinden van onze eigen waarheid als mens van deze nieuwe tijd, die ook een belofte in zich draagt. Een verdiepende week met stiltetijden, uitwisselingstijd, meditatie en inzichtgevende oefeningen gericht op het verbinden van het mannelijke- en vrouwelijke in onszelf om zo te groeien naar meer heelheid. Ook is er de mogelijkheid voor Yoga en andere vormen van energiewerk.

Deelname aan de retraiteweek “Mens zijn in deze Aquariustijd” is in eerste instantie bedoeld  voor degenen die deelnemen of in het verleden hebben deelgenomen aan de Masterclass Holistisch Begeleiden, de Transformatie Leergang of de Verdiepingsleergang Mystieke Scholing.

Als je deelneemt of hebt deelgenomen aan onze holistische leergangen kun je aanmelden voor deze verdiepende Retraiteweek. Data zie de agenda.

Kosten: Maximaal 600 euro pp. Maximaal 7 personen kunnen deelnemen.
Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor deze Retraiteweek. Wij zijn aan het kijken naar een nieuwe mogelijkheid voor meer deelnemers.