Meditatieve Retraite ‘Thuiskomen bij jezelf’

In deze meditatieve Retraite kom je los van de hectiek van alledag en verken je de diepte van je innerlijke wereld  aan de hand van drie thema’s:

  • Zielsbestemming
    De verbinding met je ziel dieper gaan ervaren. Van daaruit naar je leven kijken: Wie ben je? Waarom ben je hier, wat kom je leren?
  • Zelfexpressie 
    Op welke wijze geef jij je leven vorm? Hoe vind je jouw unieke vorm van expressie? 
  • Bezieling in leven en werken
    Hoe kun je geaard blijven en trouw aan het licht van je ziel, terwijl de buitenwereld je vaak een andere kant optrekt?

Van binnen naar buiten

Dit is een inspirerende week met stiltetijden en meditatie om naar binnen te keren, maar ook met uitwisseling en creatieve expressie om naar buiten te brengen wat innerlijk leeft.
Een week op zoek naar de stilte in jezelf, waarbij we de buitenwereld zien als een reflectie van je innerlijke wereld. In de stilte maak je verbinding met je diepste essentie en levensbestemming.

Programma

In de ochtenden tot aan de gezamenlijke lunch is er een inspirerend programma aan de hand van de thema’s van deze week. Na het thema van de dag & passende meditatie  is er ofwel een wandeling ofwel creatieve expressie onder ervaren begeleiding. We betrachten in de ochtend de stilte en sluiten deze stiltetijd af met uitwisseling van ervaringen en een lunch. De middagen na de lunch zijn vrij te besteden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de omgeving te verkennen per fiets, te wandelen of om je even  terug te trekken. We koken gezamenlijk vegetarisch. We sluiten de dag af met een meditatie en stiltetijd. Er ook de mogelijkheid voor energiewerk zoals het geven en ontvangen van Reiki of het spelen van het Transformatiespel. Dit is zonder begeleiding.

Locatie
We verblijven in een sfeervolle, zeer verzorgde en rustige locatie midden in de natuur, vlakbij de zee op het eiland Texel.  Er zijn ruime twee persoonskamers beschikbaar, elk met een eigen badkamer.

Datum
Week van vrijdag 11-18 november 2022

Kosten 
€ 675,- pp.  voor 7 dagen/nachten op basis van een ruime 2 persoonskamer. Je deelt dus een kamer met een andere persoon.
Incl. alle (vegetarische) maaltijden,  lakenset, creatieve middelen, en professionele begeleiding.
Je reiskosten en eventuele verzekeringen komen er nog bij. Deze kosten kun je delen als je samen met een medecursist reist.
Er kunnen maximaal 9 personen deelnemen. Minimaal zijn 6 deelnemers nodig om deze Retraiteweek doorgang te laten vinden.

Meld je svp tijdig aan.

Begeleiding
Marleen van Wegberg


          FOTO IMPRESSIE