Inspiratieweek Frankrijk

Zendrup maken
Zendrup cursist
Wat straal je uit….
noncourt16
Aan het werk
Samen eten
noncourt2

In 2016 organiseren we weer een boeiende Inspiratieweek in de Franse Bourgogne-streek. Een combinatie van meditatie, creativiteit, ontspanning en samen het leven vieren. Je komt hier even helemaal los de hectiek van iedere dag. Door de dagelijkse meditaties kom je dichter bij jezelf en vergroot je je bewustzijn op dat wat speelt in je leven. Door middel van creatieve expressie geef je vorm aan wat in jou leeft. Het thema dit jaar is: De nieuwe mens op Aarde”.

Wat betekent het om nu in deze Acquariustijd op Aarde te leven? In welke mate zijn we ons bewust van onze rol hierbij, van onze missie, van onze mogelijkheden en van de innerlijke belemmeringen om ons leven vorm te geven overeenkomstig wie we werkelijk zijn? Hoe kunnen we omgaan met de uitdagingen in ons persoonlijke leven en op mondiaal niveau?

Meer inzicht hierin krijg je door oa:

– dagelijkse meditatie/ontspanningsoefeningen (in de ochtend en in de avond)
– Tarot workshop ” Een beeld zegt meer dan 1000 woorden”
– workshop Zendrup maken
– workshop Intuitief Koken
– excursie naar beeldentuin
– workshop Intuitief Schilderen

Naar aanleiding van wat in dagelijkse meditaties en uitwisseling naar boven komt zijn we op verschillende manieren creatief bezig. Natuurlijk is ook de prachtige omgeving een bron van inspiratie en ontspanning. Iedere ochtend is er een meditatie, visualisatie of ontspanningsoefening en vervolgens een boeiend programma, waaraan je vrijblijvend kunt deelnemen. Na de lunch kun je lekker uitrusten in de fraai aangelegde kasteeltuin met tal van rustige plekjes, een wandeling maken in de omgeving en lekker doen waar je zin in hebt. In de avond sluiten we de dag weer af met een ontspannende meditatie, zodat je lekker kunt slapen.

Datum
Zaterdag 16 tot zaterdag 23 juli 2016

Locatie
Chateau Noncourt sur-le-Rongeant á ‘la Place de Mairie’. Noncourt sur-le- Rongeant bevindt zich in de Haute Marne in Frankrijk, grenzend aan de Bourgogne tussen Nancy en Chaumont in. In de buurt zijn tal van leuke plaatsjes, marktjes, wandelroutes en bezienswaardigheden waaronder een bijzonder sfeervol tuinencomplex.

Overige informatie
Per auto vanaf Utrecht ongeveer 570 km.
Arrangementsprijs € 795,- pp. op basis van een persoon per kamer en gedeelde sanitaire voorzieningen.
Inclusief verblijf  zeven nachten,  deelname aan het programma, alle (vegetarische) maaltijden incl. streekwijn bij het eten, materialen en toeristenbelasting. Exclusief reiskosten, eventuele verzekeringen.


Groepsgrootte: minimaal zeven, maximaal negen personen.
Begeleiding: Marleen van Wegberg en Maarten-Jan Meier zu Schlochtern.
Voor vragen: 06-33888814.