Webshop

Hier vind je alles over een holistische levenswijze en over de oude mystieke getallenleer, de Numerologie.

Zowel voor jezelf als voor anderen kun je leren je getallen te berekenen en duiden met behulp van een boeiend Numerologie boek en de Numerologiecursus en workshops die we aanbieden, ook online.

Ontdek je bestemming, kwaliteiten en levenslessen in een inspirerend online Numerologisch consult op basis van je geboortedatum! Je wordt begeleidt door een ervaren holistisch coach en Numeroloog, die je ook praktisch advies geeft over het vormgeven van je bestemming in dit leven.

Je kunt ook een persoonlijke Numerologische beschrijving  aanvragen op basis van je geboortedatum. Je leest dan alles over je ziel, potentie, levensbestemming en levenslessen en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit is een boeiend document van 4 a 5 pagina’s dat je binnen 5 werkdagen per mail ontvangt.

In een uitgebreide Spirituele Lifescan  (9-10 pagina’s) lees je alles over je zielskwaliteiten, je potentieel, valkuil, relaties, gezondheid, levenslot en andere levensomstandigheden. Een unieke, persoonlijke reading op basis van je geboortedatum, geboortenamen en Zonneteken die je per mail ontvangt. Aanvullend is een online Lifescanconsult mogelijk!

Hier vind je alle mogelijkheden: