Online Numerologie workshop ‘Alles over relaties’ VOL
woensdag, 2 november

In onze relaties kunnen we ons gekoesterd voelen en warmte ervaren, maar we kunnen daarin ook tot in het diepst van ons hart gekwetst worden. Al onze relaties zijn spiegels voor onszelf, en daarnaast vanuit spiritueel oogpunt gezien bieden ze ook de grootste groeimogelijkheden voor onze ziel doordat ze de mogelijkheid bieden om karma op te heffen en oude pijn te helen.

Wat leer je in deze workshop?

In deze boeiende Numerologie workshop ontdek je welke wetmatigheden er aan je relaties ten grondslag liggen. Als je hierin meer inzicht ontwikkelt, kun je veel gerichter werken aan het verbeteren van de sfeer binnen jouw relaties. Je kunt dan gaan leren hoe je er zoveel mogelijk levensvreugde aan kunt ontlenen en dit ook weer terug kunt geven aan anderen.

Je ontdekt ook je karmische lessen, de aandachtspunten bij je relatie(s), het relatiepotentieel en de mogelijkheden om samen moeilijkheden te overwinnen, om te groeien en te verdiepen in je relatie.

Getallen als wegwijzers
Getallen zijn de heldere wegwijzers om je inzicht in relaties te vergroten en je te helpen je de relatie(s) naar een hoger niveau te tillen! Niet alleen de relatie met een geliefde, maar ook met een kind, ouder of vriend(in) kun je verbeteren als je kijkt naar de getallen van de relatie en je eigen persoonlijke getallen.

Lees meer over deze workshop