Kerstviering 2023 VOL
zaterdag, 23 december

De wintertijd is bij uitstek een periode om te bezinnen en reflecteren. In jezelf te keren om de verbinding met je diepste essentie weer bewust te versterken. Dat valt niet altijd mee, juist door de hectiek die er vaak is rondom de feestdagen en bij het afsluiten van een jaar.  Deze sfeervolle Kerstviering is dan ook bedoeld om weer even stil te staan bij jezelf en de betekenis van Kerstmis in deze tijd voor jou. We nodigen (ex) deelnemers aan de holistische leergangen en andere gelijkgestemden uit om deze middag samen te komen. Op deze verdiepende middag zijn we samen stil bij de betekenis van de geboorte van Christus in dit Aquariustijdperk, in deze tijd waarin we leven. Vragen waarbij we stil zijn én uitwisselen zijn:

Wat is de betekenis van de geboorte van Jezus als drager van het Christusbewustzijn in je zelf als individuele mens? Hoe verhoudt zich deze geboorte van het licht tot de oorlogssituaties en crises die we nu als mensheid doormaken? Hoe kunnen we elkaar blijven vinden en steunen in het proces waar we doorheen trekken en elkaar niet in uitersten gaan bevechten? Wat is de betekenis voor de reis van onze ziel door alle tijden heen? 

Lees meer

Met meditatie en muziek. Je kunt zelf (in overleg) ook jouw bijdrage leveren in de vorm muziek, zang, een verhaal of gedicht etc.

Tijd: 13.00 uur-16.00 uur. Daarna is er gelegenheid voor een ‘drankje en hapje