Retraiteweek ‘Mens zijn in het Aquariustijdperk’ VOL
zondag, 1 september

Ook in 2019 is er de mogelijkheid om als deelnemers aan de holistische leergangen gezamenlijk een inspirerende retraiteweek vorm te geven. Het thema is:Mens zijn in het Aquariustijdperk”

Veel innerlijke vragen kunnen je in deze week leiden tot het vinden van jouw waarheid als bewuste mens in deze nieuwe tijd, die chaotisch lijkt te zijn,  maar ook een belofte in zich draagt. Een verdiepende week met stiltetijden, uitwisseling, meditatie en inzichtgevende oefeningen gericht op het verbinden van het mannelijke- en vrouwelijke in onszelf om zo te groeien naar meer heelheid. Ook is er de mogelijkheid voor Reiki en andere vormen van energiewerk.

Deelname aan de retraiteweek “Mens zijn in deze Aquariustijd” is in eerste instantie bedoeld  voor degenen die deelnemen of in het verleden hebben deelgenomen aan de Masterclass Holistisch Begeleiden, de Transformatie Leergang of de Verdiepingsleergang Mystieke Scholing.

Als je deelneemt of hebt deelgenomen aan onze holistische leergangen kun je aanmelden voor deze verdiepende Retraiteweek. Voor andere geïnteresseerden in overleg.

Dit jaar is deze week al volgeboekt. In 2020 gaan we zeker weer een dergelijke week organiseren.
Heb je interesse? Laat het vast weten!