Stilte retraite aan zee

In deze Meditatieve- en creatieve Retraiteweek kom je los van de hectiek van alledag en verken je de diepte van je innerlijke wereld  aan de hand van de volgende drie thema’s:

Zielsbestemming
De verbinding met je ziel dieper gaan ervaren. Je innerlijke leiding vinden en versterken. 

Zelfexpressie 
Op welke wijze geef jij je leven vorm vanuit je zielsverlangen? Wat heb je daarvoor nodig?

Bezieling in leven en werken
Hoe kun je geaard blijven en trouw aan het licht van je ziel, terwijl de buitenwereld je vaak een andere kant optrekt?

Van binnen naar buiten

Dit is een inspirerende week met stiltetijden en meditatie om naar binnen te keren en thuis te komen bij jezelf.
Daarnaast is er creatieve expressie om naar buiten te brengen wat innerlijk leeft en kun je dit met anderen delen.
Een week op zoek naar de stilte in jezelf, waarbij we de buitenwereld zien als een reflectie van je innerlijke wereld. In de stilte maak je verbinding met je diepste essentie, je zielsverlangen en levensbestemming. Een verdiepende maar ook ontspannen week om jezelf beter te leren kennen met gelijkgestemden onder professionele leiding.

Programma

In de ochtenden tot aan de gezamenlijke lunch is er een inspirerend programma aan de hand van de thema’s van deze week. Na het thema van de dag & passende meditatie  is er ofwel een wandeling ofwel creatieve expressie onder ervaren begeleiding. Je kunt dan denken aan intuïtief schilderen met behulp van diverse technieken en het gebruik maken van wat je vindt in de natuur. We betrachten in de ochtenden de stilte en sluiten deze stiltetijd af met uitwisseling van ervaringen en een lunch.

De middagen na de lunch zijn vrij te besteden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de omgeving te verkennen per fiets, te wandelen of om je even in stilte  terug te trekken. Er ook de mogelijkheid voor energiewerk zoals het geven en ontvangen van Reiki of het spelen van het Transformatiespel. (zonder begeleiding). Tegen de avond wordt gezamenlijk (vegetarisch) gekookt. De dag wordt afgesloten met een meditatie en stiltetijd. 

Locatie
We verblijven in een sfeervolle, zeer verzorgde en rustige locatie midden in de natuur,  op het eiland Texel.  Er zijn ruime twee persoonskamers beschikbaar, elk met een eigen badkamer. 

Datum
Week van 18-25 november 2022

Kosten 
€ 675,- pp.  voor 7 dagen/nachten op basis van een ruime 2 persoonskamer. Je deelt dan dus een kamer met een andere persoon. Incl. alle (vegetarische) maaltijden en professionele begeleiding.
Voor gebruikmaking van een eenpersoonskamer betaal je €100,- extra. (beperkt beschikbaar).
Je reiskosten en eventuele verzekeringen komen er nog bij. Deze kosten kun je delen als je samen met een medecursist reist.

Aantal deelnemers
Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

Leiding
Marleen van Wegberg

Aanmelden


          FOTO IMPRESSIE