Stilte Retraite aan zee

In deze meditatieve Retraiteweek kom je los van de hectiek van alledag en verken je de diepte van je innerlijke wereld  aan de hand van de volgende drie thema’s:

Zielsverbinding
De verbinding met je ziel dieper gaan ervaren. Je innerlijke leiding versterken. 

Zelfexpressie 
Op welke wijze geef jij je leven vorm vanuit je zielsverlangen? Wat heb je daarvoor nodig?

Bezieling
Hoe kun je geaard blijven en trouw aan het licht van je ziel, terwijl de buitenwereld je vaak een andere kant optrekt?

Van binnen naar buiten

Dit is een verdiepende stilteweek met meditatie om naar binnen te keren en thuis te komen bij jezelf. Daarnaast is er creatieve expressie om naar buiten te brengen wat innerlijk leeft. Een week op zoek naar de stilte in onszelf, waarbij we de buitenwereld en onze relaties daarin zien als een reflectie van onze innerlijke wereld. In de stilte maken we verbinding met onze diepste essentie en zielsverlangen.

Programma

In de stilte ochtenden tot aan de gezamenlijke lunch is er een meditatief programma met de mogelijkheid tot creatieve expressie.  Je kunt dan denken aan intuïtief schilderen met behulp van diverse technieken, een stiltewandeling aan zee. We ronden de ochtend af in de kring en met een gezamenlijke lunch.

De middagen na de lunch zijn vrij te besteden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de omgeving te verkennen per fiets, te wandelen of om je even in stilte terug te trekken. Er ook de mogelijkheid voor energiewerk, een massage of het spelen van het Transformatiespel. (zonder begeleiding). Tegen de avond wordt gezamenlijk (vegetarisch) gekookt en gegeten. De stille avond wordt afgesloten met een meditatie. 

Locatie
We verblijven in een sfeervolle, zeer verzorgde en rustige locatie midden in de natuur,  op het eiland Texel.  Er zijn ruime twee persoonskamers beschikbaar, elk met een eigen badkamer. 

Datum
Week van 18-25 november 2022. Aankomst op vrijdag na 16.00 uur. Vertrek op vrijdag voor 10.00 uur. 

Kosten 
€ 675,- pp.  voor 7 dagen/nachten op basis van een ruime 2 persoonskamer. Je deelt dan dus een kamer met een andere persoon. Incl. alle (vegetarische) maaltijden en professionele begeleiding.
Voor gebruikmaking van een eenpersoonskamer betaal je €100,- extra (beperkt beschikbaar).
Je reiskosten en eventuele verzekeringen komen er nog bij. Deze kosten kun je delen als je samen met een medecursist reist.

Aantal deelnemers
Deze retraiteweek is inmiddels volgeboekt.

Leiding
Marleen van Wegberg

 


 

          FOTO IMPRESSIE