Betekenis van je persoonlijke getallen? Gratis Numerologie test!

vul uw geboortedatum in (dd-mm-jjjj)

Wil je weten wat je persoonlijke getallen zijn en wat hun betekenis is?

Nu heb je de mogelijkheid om een klein tipje van de mystieke sluier der getallen voor jou persoonlijk op te lichten! Vul daartoe hierboven je geboortedatum in. Je krijgt dan een korte Numerologische beschrijving van jouw energie, kracht en de uitdagingen op je levenspad te zien op deze website. Dit wordt gesymboliseerd door je levensdoelgetal. Dit getal geeft aan wat je hier op aarde komt doen en leren.

We kunnen je aanvullend verschillende mogelijkheden bieden tot het duiden van al je persoonlijke getallen, welke je hele leven van toepassing zijn. Dit zijn je zielsgetal, je levenslotgetal, je persoonlijkheidgetal en je levensdoelgetal.  Er zijn ook meer tijdelijke getallen die in een bepaalde levensperiode werkzaam zijn. Al jouw getallen samen geven een helder en diepgaand beeld van jezelf, je levensomstandigheden, levensbestemming, je potentie en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat zijn de mogelijkheden om meer te weten over jouw persoonlijke getallen?

  • Wij kunnen je per email een uitgebreide Spirituele Lifescan bieden, met informatie over al je persoonlijke getallen en inzicht in je levenslessen, bestemming, relaties en omstandigheden in je leven. Je kunt deze uitgebreide, persoonlijke beschrijving (ongeveer 6-7 pagina’s) aanvragen via het aanmeldingsformulier op deze website. De kosten hiervan bedragen €105,-. Je krijgt dit per mail binnen 7 werkdagen thuisgestuurd na ontvangst van de betaling.
  • Nog diepgaander is onze Spirituele Lifescan,  met consult, een krachtig instrument op basis van Numerologie, Astrologie en Tarot met aanvullend een uitgebreid consult om de rode draad in je leven te ontdekken en handvatten om gewenste veranderingen in de praktijk te realiseren. De kosten hiervan bedragen €150,- Hiervoor maken we in overleg een afspraak. Tevens krijg je een uitgebreid document mee naar huis.
  • Zelf leren je getallen te berekenen en te duiden en ook leren hoe je dit voor anderen doet? Volg dan een boeiende Numerologie cursus! Zeer geschikt voor coaches, therapeuten en anderen die veel met mensen werken.
  • Aan de hand van ons nieuwe Numerologie boek geven we ook inspirerende Numerologie workshops op basis van een unieke methode.
  • Nu is hier ook ons nieuwe, boeiende Numerologie boek verkrijgbaar!
    Dit boek kun je gebruiken om zelf je persoonlijke Numeroscoop te maken en duiden.  Het boek geeft veel informatie over de getallen en meestergetallen alsmede de mystieke achtergrond door alle tijden heen. Met inspirerende uitgewerkte voorbeelden van Barack Obama, Nelson Mandela, Angelina Jolie en vele anderen.
    Binnen vier werkdagen in huis.