Gratis Numerologietest

vul uw geboortedatum in (dd-mm-jjjj)

Deze gratis Numerologietest bied je een korte beschrijving van je levensbestemming.
Nu heb je de mogelijkheid om een klein tipje van de mystieke sluier der getallen voor jou persoonlijk op te lichten ! Vul daartoe hierboven je geboortedatum in. Je krijgt dan een korte beschrijving van jouw energie, kracht en de uitdagingen op je levenspad te zien op deze website. Dit wordt gesymboliseerd door je levensdoelgetal.

We kunnen je verschillende meer diepgaande mogelijkheden bieden tot het duiden van al je persoonlijke getallen (deze zijn je hele leven van toepassing), je getallen voor dit levensjaar en hun betekenis (je tijdelijke getallen), voor een helder en diepgaand beeld van jezelf, je levensomstandigheden en je levensbestemming. Je kunt dan kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Wij kunnen je per email een uitgebreide Numerologische beschrijving bieden, met informatie over al je persoonlijke getallen en inzicht in je levenslessen, bestemming, relaties en omstandigheden in je leven. Je kunt deze uitgebreide, persoonlijke beschrijving (ongeveer 6 pagina’s) aanvragen via het aanmeldingsformulier op deze website. De kosten hiervan bedragen €105,-. Je krijgt dit per mail binnen 7 werkdagen thuisgestuurd na ontvangst van de betaling.

Nog diepgaander is onze Spirituele Lifescan, een krachtig instrument op basis van Numerologie, Astrologie en Tarot met aanvullend een uitgebreid consult om de rode draad in je leven te ontdekken en handvatten om gewenste veranderingen in de praktijk te realiseren. De kosten hiervan bedragen €150,- Hiervoor maken we in overleg een afspraak. Tevens krijg je een uitgebreid document mee naar huis.

Zelf leren je getallen te berekenen en te duiden en ook leren hoe je dit voor anderen doet? Volg dan een boeiende Numerologie cursus!    Zeer geschikt voor coaches, therapeuten en anderen die veel met mensen werken.

Vanaf 5 oktober 2018 is hier ook ons nieuwe, boeiende Numerologie boek verkrijgbaar!