Gratis Numerologie test!

vul uw geboortedatum in (dd-mm-jjjj)

Nu heb je de mogelijkheid om een klein tipje van de mystieke sluier der getallen voor jou persoonlijk op te lichten! Vul daartoe hierboven je geboortedatum in. Je krijgt dan een korte Numerologische beschrijving van jouw energie, kracht en de uitdagingen op je levenspad te zien op deze website (gratis). Dit wordt gesymboliseerd door je levensdoelgetal. Dit getal geeft aan wat je hier op aarde komt doen en wat je komt leren.

Wat zijn de mogelijkheden om nog meer te weten over jouw persoonlijke getallen?

Wij kunnen je per email een uitgebreide Spirituele Lifescan bieden, met minimaal 8 pagina’s informatie over jouw persoonlijke getallen. Dit geeft je helder inzicht in je levenslessen, bestemming, relaties en omstandigheden in je leven. Je kunt deze uitgebreide persoonlijke reading nu boeken via onze Numerologie shop.

Aan de hand van ons nieuwe Numerologie boek geven we ook een inspirerende Numerologiecursus op basis van een unieke methode. Deze helpen je om voeling te krijgen met getallen en voor jezelf en anderen. We oefenen aan de hand van praktische voorbeelden,  je leert je persoonlijke Numeroscoop opstellen en hoe je dit ook voor anderen kunt doen.

In onze webshop kun je ook het inspirerende Numerologie boek  aanschaffen. Dit laat je zien hoe je zelf je persoonlijke getallen kunt berekenen en duiden. Dit boeiende boek geeft je ook veel informatie over de betekenis van getallen en meestergetallen, alsmede de mystieke achtergrond door alle tijden heen. Met duidelijk uitgewerkte voorbeelden van de levens van Barack Obama, Nelson Mandela, Angelina Jolie en vele anderen. Het heeft een uitstekende recensie gekregen door een onafhankelijke recensent van Biblion. 

Alles over Numerologie vind je hier!