Marleen van Wegberg

Zij heeft oorspronkelijk Spaanse taal en Letterkunde en Bestuursrecht gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Daarna gewerkt bij diverse non-profit organisaties als adviseur en projectmanager stedelijke gebiedsontwikkeling. Later in haar leven is ze zich meer met de ontwikkeling van mensen gaan bezighouden. Na opleidingen tot mastercoach, mediator en holistisch therapeut is ze een holistische praktijk en school voor holistische begeleiding en opleiding in Wijk bij Duurstede begonnen.

Met veel plezier begeleidt ze nu ruim 17 jaar mensen, zowel individueel als in groepsverband, om zichzelf te ontwikkelen en leiden door middel van holistische coaching/therapie en opleiding. De laatste jaren is het accent steeds meer op het opleiden en begeleiden van  studenten komen te liggen. Recentelijk heeft ze een boek over de mystieke achtergronden van de oude getallenleer geschreven. Zij is intrinsiek gemotiveerd om een persoonlijke bijdrage te leveren aan het individueel- en collectief menselijk bewustzijn in deze complexe tijd.

Marleen is vanuit maatschappelijke betrokkenheid als toezichthouder verbonden aan non-profit organisaties op het gebied van wonen, welzijn en zorg, met speciale aandacht voor participatie processen van klanten en cliënten.

Marleen is aangesloten bij het NOBCO als Practionar Coach. Als professioneel docent bij CRKBO geregistreerd.