Marleen van Wegberg

Heeft Spaanse taal en Letterkunde en Bestuursrecht gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht Daarna gewerkt bij diverse organisaties als adviseur en projectmanager stedelijke gebiedsontwikkeling. Later in haar leven is ze zich meer met de ontwikkeling van mensen gaan bezighouden. Na een opleiding tot Mastercoach en holistisch therapeut is ze een eigen praktijk voor holistische begeleiding gestart.

Met veel plezier begeleidt ze nu ruim 14 jaar mensen, zowel individueel als in groepsverband, om zichzelf te ontwikkelen, helen en leiden door middel van coaching, therapie en energiewerk. De laatste jaren is het accent steeds meer op het geven van holistische en mystieke leergangen komen te liggen. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid is ze als toezichthouder verbonden aan organisaties op het gebied van wonen en zorg in de regio Utrecht.

“Ont-wikkelen betekent voor mij: de wikkels weghalen om tot de kern van de mens te komen. Zelf- verantwoordelijkheid nemen voor je leven en het vergroten van bewustzijn zijn daarbij sleutelbegrippen. Die integraliteit in mijn werk en leven en de verbinding met een groter geheel geven mij vreugde, inspiratie en dankbaarheid.  Inspiratie vind ik ook in het schrijven van boeken en teksten voor de leergangen.

Ik leef en werk vanuit een gnostische invalshoek, een combinatie van kennis en het volgen van een innerlijke, ervaringsgerichte leerweg om het liefde- en wijsheidsaspect in ons zelf te re-integreren. Vanuit die innerlijke weg begeleid ik anderen om de essentie in zichzelf te vinden en tot uiting te brengen in de wereld.”

Zij is aangesloten bij het NOBCO/EMCC als Practionar Coach. Als docent bij CRKBO geregistreerd.

Meer over de holistische opleidingen