Marleen van Wegberg

Heeft Spaanse taal en Letterkunde en Bestuursrecht gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Daarna gewerkt bij diverse bestuurlijke organisaties als adviseur en projectmanager stedelijke gebiedsontwikkeling. Later in haar leven is ze zich meer met de ontwikkeling van mensen gaan bezighouden. Na opleidingen tot Mastercoach en holistisch therapeut is ze een eigen praktijk voor holistische begeleiding en opleiding gestart.

Met veel plezier begeleidt ze nu ruim 14 jaar mensen, zowel individueel als in groepsverband, om zichzelf te ontwikkelen, helen en leiden door middel van holistische coaching, therapie en energiewerk. De laatste jaren is het accent steeds meer op het als docent begeleiden van holistische leergangen komen te liggen. Recentelijk heeft ze een boek over de mystieke achtergronden van de oude getallenleer, de Numerologie,  geschreven.

Marleen is vanuit maatschappelijke betrokkenheid als toezichthouder verbonden aan organisaties op het gebied van wonen, welzijn en zorg in de regio Utrecht met speciale aandacht voor de participatie van klanten en cliënten bij besluitvormingsprocessen.

Ik leef en werk vanuit een gnosis, een combinatie van kennis en het volgen van een innerlijke, ervaringsgerichte leerweg om het liefde- en wijsheidsaspect in ons zelf te re-integreren. Vanuit die innerlijke weg en sterk geïnspireerd door het Christusbewustzijn begeleid ik anderen om de diepste essentie in zichzelf te vinden en tot uiting te brengen in de wereld.

Ontwikkelen betekent voor mij: de wikkels weghalen om tot de kern van de mens te komen. Zelf- verantwoordelijkheid nemen voor het leven, het vergroten van bewustzijn en verbinding maken met zijn diepste essentie zijn daarbij sleutelbegrippen. Die integraliteit in mijn werk en leven en de verbinding met een groter geheel geven mij vreugde en inspiratie voor het schrijven van boeken en teksten voor onze holistische leergangen.”

Marleen is aangesloten bij het NOBCO/EMCC als Practionar Coach. Als docent bij CRKBO geregistreerd.