Holistische coaching

Holistische coaching gaat uit van de eenheid tussen lichaam, geest en persoonlijkheid van een mens. Zelf verantwoordelijkheid nemen voor je leven en zelf de richting bepalen in op welke wijze je je leven wilt vormgeven staat centraal bij onze begeleiding. Zin- en betekenis geven zijn hierbij wezenlijk om voldoening en vreugde in het leven te kunnen ervaren.

Wat doen we?

Door middel van holistische coaching halen we stap voor stap de innerlijke ‘wikkels weg ‘ die ons belemmeren om helemaal onszelf te zijn.  Vaak zijn we vastgelopen in bepaalde patronen, waar we maar moeilijk uit lijken te kunnen stappen.  Door deze patronen te gaan herkennen en transformeren naar helpende overtuigingen en door het helen van trauma’s en pijn maken we de ruimte om  andere, bewuste keuzes te gaan maken. Je ontwikkelt en heelt jezelf, waardoor er helder  inzicht ontstaat in je wezenlijke essentie en de mogelijkheden om vreugde en betekenis te kunnen ervaren. Zo kun je het gaan leven gaan leiden zoals dat ten diepste bij jou past en keuzes maken die daarmee in overeenstemming zijn. Holistische coaching is zeer zinvol bij persoonlijke vraagstukken zoals omgaan met hooggevoeligheid, burn-out, rouwprocessen, bij een gebrek aan zingeving maar ook bij werkgerelateerde vraagstukken of een wens tot  diepgaande, blijvende verandering in je leven.

Wat kan de aanleiding zijn voor holistische coaching?

  • Je voelt innerlijke onrust en kunt ‘je draai’ niet vinden in je werk of relatie
  • Je loopt telkens weer vast in zich herhalende patronen
  • Je wilt je weer herinneren wie je werkelijk bent
  • Je wilt je bestemming vinden en vormgeven op aarde
  • Je wilt je energieniveau blijvend verhogen
  • Je wilt de verbinding met je essentie en innerlijke waarden versterken
  • Je wilt meer vreugde en vervulling vinden in je leven
  • Je wilt je relatie(s) veranderen of verdiepen
  • Je wilt je leven weer op de rit krijgen na verlies van een dierbare
  • Je wilt je leven anders vormgeven na een burn-out, ziekte of ontslag

Kosten
€65,00 voor 60 minuten (voor privé-personen).
Dit consult kan ook online plaatsvinden.

Voor diepgaande- en blijvende verandering zijn vaak meerdere gesprekken nodig. Samen kunnen we een ontwikkelplan opstellen om je doelstelling helder te maken. Tussen de coachgesprekken in ga je dan zelf ook thuis aan de slag met praktische opdrachten, waarop je feedback ontvangt.

Boek nu een holistisch consult

Coach
Marleen van Wegberg
NOBCO Practitionar  en holistisch therapeut.
Ruim 20 jaar praktijkervaring en tevens docent van onze holistische opleiding. welke is geregistreerd bij CRKBO.

We bieden ook holistische relatiecoaching aan en begeleiden re-integratie trajecten.  Daarnaast zijn we gespecialiseerd in communicatie in de laatste levensfase en bieden we opleidingen en workshops op maat aan voor hospices en VPTZ organisaties. Neem voor meer informatie svp contact met ons op.