Transformatie weekend VOL
zaterdag, 20 augustus

In dit weekend spelen we het inspirerende Transformatiespel. Dit spel is een diepgaand middel om naar jezelf te kijken; je bewust te worden van de manier waarop jij vormgeeft aan je leven en aan je levensomstandigheden. Het spel helpt je om te begrijpen waarom je dit zo doet, en stelt je in staat om veranderingen aan te brengen als he dat zou willen. Je ontdekt zowel je sterke kanten en kwaliteiten als je belemmerende patronen en overtuigingen, er worden inzichten aangeboden en je wordt ondersteund in veranderingen en het zien van nieuwe mogelijkheden, zodat je tot verdere persoonlijke groei kunt komen. Bewustwording, zelfontdekking, zelfinzicht en toename van zelfliefde en zelfacceptatie zijn de belangrijkste doelen van het Transformatiespel.

Praktische invulling

Het spel kan gespeeld worden met 4-6 spelers, onder begeleiding van een ervaren spelbegeleider. Als speler bepaal je van tevoren jouw persoonlijke Speldoel. Soms gaat het om een levensvraag, waarin je inzicht wil verkrijgen. Het kan echter ook gaan om het bereiken van een bepaalde, gewenste situatie. De spelleider begeleidt je  hierbij, zodat het Speldoel zo helder mogelijk wordt geformuleerd om heldere antwoorden en inzichten te ontvangen bij het spelen van het spel.

We starten de eerste dag met een meditatie om de verbinding met je ziel te versterken en goed te aarden. Vervolgens delen alle spelers delen hun speldoel met elkaar, waarna het spel kan beginnen. Binnen de groep bewandelt ieder zijn eigen levenspad. Het is geen kwestie van “Ik tegen de ander”, maar van “Ik met mezelf”, ondersteund door de ander. Openheid, samenwerking en interactie worden gestimuleerd. Spelers leren zo ook van elkaar, in een sfeer van intimiteit en vertrouwen.

Begeleiding
Je wordt in dit boeiende weekend begeleid door Marleen van Wegberg.
Ervaren holistisch coach, therapeut en docent.

Kosten
Spelen van het spel met begeleiding: €190,00 pp voor 2 dagen. Eten en overnachten niet inbegrepen.

Extra mogelijkheid: overnachten in (eigen) tent in de boomgaard,  incl. 1 ontbijt, 1 lunch en 1 diner: € 30,00 pp.  Je kunt er ook voor kiezen om ‘s avonds naar je eigen huis te gaan of elders in de buurt te overnachten.

Locatie


Holistisch Centrum te Ingen, Betuwe.
Nieuwe weg 25, 4031 MN.

Tijd
Zaterdag: 10.00-16.30 uur.
Zondag: 10.00-15.30 uur.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit weekend.