Numerologie: het getal 5

Verandering, vrijheid en nieuwe uitzichten zijn verbonden met jouw unieke energie. Je houdt niet van beperking van jouw idealen of denkwijzen. Wel van innerlijke groei, ontwikkeling en geestelijke uitdagingen. Je bent verbonden met het leven en de vitaliteit en een enthousiaste en heldere denker, vlug van begrip, prestatiegericht, veelzijdig en sensitief. Je interesse gaat vaak uit naar ingewikkelde zaken en je hebt een hekel aan oppervlakkigheid en routine.

Uitdaging
Jij mag leren om innerlijke vrijheid te vinden door middel van discipline, concentratie en diepgaande ervaringen. Het kritieke punt in je levensdoel is de diepte van de ervaring, niet de hoeveelheid ervaringen. Soms ben je bang voor hechte relaties of intimiteit, omdat je denkt dat anderen dan van alles van je verwachten en je zo beperken in je vrijheid. In feite beperk jij jezelf daarmee om diepgaande relaties aan te gaan en meer vervullende ervaringen op te doen.

Kracht
Als je in je kracht staat kun je diepgang bereiken in alle facetten van je leven en genieten van simpele dingen. Je kunt dan ook goed ingewikkelde zaken verduidelijken en overbrengen op anderen en een uitstekende leraar zijn. Je kunt een vloeiend spreker en een geestige gesprekspartner zijn en alleen al door je aanwezigheid elke groep verlevendigen. Uiteindelijk betekent werkelijke vrijheid voor jou de bevrijding van illusies, innerlijke beperkingen en van stoffelijke zorgen door intreding in de dimensie van spirituele ervaringen.

Meer weten of leren over jouw getallen?
Er valt nog veel meer te vertellen over je levensdoelgetal en alle getallen die van invloed zijn op je leven. In verschillende fasen van je leven zijn andere getallen werkzaam, die allemaal een specifieke betekenis hebben. Als je daar inzicht in krijgt, kan je daar gebruik van maken, groeien in je persoonlijke kracht, je zelfinzicht vergroten en je bestemming gaan leven.

Je kunt bij ons een boeiende Numerologiecursus volgen waarin je veel leert over de kwalitatieve betekenis van getallen en hoe je deze kennis praktisch kunt toepassen in je leven. Getallen worden dan sleutels om tot je wezenlijke kern, levenslessen levensbestemming, inzicht in jezelf en de relaties met anderen te komen. Je leert op een speelse wijze hoe je de getallen voor jezelf en voor anderen kunt berekenen en duiden. Bij deze cursus gebruiken we een boeiend boek, dat je hier kunt bestellen.

Onze Spirituele Lifescan is een beproefd en krachtig instrument waarmee we op basis van de Numerologie, Astrologie en Tarot een helder beeld geven van je leven, je mogelijkheden, talenten, aandachtspunten en levensbestemming. In het bijbehorende consult krijg je diepgaand inzicht in jouw ontwikkelingspad, kwaliteiten en mogelijkheden.

.

Copyright © 2010 – Alle rechten voorbehouden.
Centrum voor mensontwikkeling Spirit
Tel: 0343 591504 of 06 33888814
www.spiritincoaching.nl