Numerologie: het getal 1

Jouw unieke energie is verbonden met originaliteit, innovatie en leiderschap op vele terreinen. De sleutel tot het laten stromen van deze energie is het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Je laat dan leiderschap, creativiteit, moed, ondernemendheid en enthousiasme zien. Je hebt een unieke benadering en stijl en bezit een aantrekkelijke levendigheid.

Uitdaging
Je mag leren samen te werken met anderen en balans te vinden tussen jouw persoonlijke wensen en behoeften en die van anderen. Zelfvertrouwen en innerlijke veiligheid zijn de sleutel tot je creativiteit en het laten stromen van je energie. Zelfvertrouwen is iets dat je moet ontwikkelen in je leven. Als je creatieve energie wordt geblokkeerd,  kan je last krijgen van innerlijke onrust en fysieke problemen. Je moet de leiding over je leven zelf in handen nemen, je eigen weg volgen en je minder aan te trekken van het oordeel van anderen. Luister wel naar wat anderen te zeggen hebben,  word niet te eigengereid maar ook niet afhankelijk van anderen. Uiteindelijk weet alleen jij zelf wat goed is voor jou.

Kracht
Dan ben je een rivier van inspiratie en kun je uitblinken in de kunsten, heling, innovatief leiderschap en alles waarbij creativiteit een rol speelt. Je hebt een unieke benadering en stijl, bent authentiek en staat voor jouw waarden. Je kunt anderen dan ook inspireren en (bege)leiden. Het overwinnen van een diepgeworteld gebrek aan zelfvertrouwen is daarbij de belangrijkste sleutel. Creativiteit kan je daarbij ook helpen, omdat je dan verbonden bent met een innerlijke stroom van inspiratie en levenskracht.

Er valt nog veel meer te vertellen over je levensdoelgetal en alle andere getallen die van invloed zijn op je leven. In verschillende fasen van je leven zijn andere getallen werkzaam, die allemaal een specifieke betekenis hebben. Als je weet welke dat is, kan daar gebruik van maken, groeien in je persoonlijke kracht, je zelfinzicht vergroten en je dromen waarmaken.

Meer weten of leren over jouw getallen?
Er valt nog veel meer te vertellen over je levensdoelgetal en alle getallen die van invloed zijn op je leven. In verschillende fasen van je leven zijn andere getallen werkzaam, die allemaal een specifieke betekenis hebben. Als je daar inzicht in krijgt, kan je daar gebruik van maken, groeien in je persoonlijke kracht, je zelfinzicht vergroten en je bestemming gaan leven.

Je kunt bij ons een boeiende Numerologiecursus volgen waarin je veel leert over de kwalitatieve betekenis van getallen en hoe je deze kennis praktisch kunt toepassen in je leven. Getallen worden dan sleutels om tot je wezenlijke kern, levenslessen levensbestemming, inzicht in jezelf en de relaties met anderen te komen. Je leert op een speelse wijze hoe je de getallen voor jezelf en voor anderen kunt berekenen en duiden. Bij deze cursus gebruiken we een boeiend boek, dat je hier kunt bestellen.

Onze Spirituele Lifescan is een beproefd en krachtig instrument waarmee we op basis van de Numerologie, Astrologie en Tarot een helder beeld geven van je leven, je mogelijkheden, talenten, aandachtspunten en levensbestemming. In het bijbehorende consult krijg je diepgaand inzicht in jouw ontwikkelingspad, kwaliteiten en mogelijkheden.

Copyright © 2010 – Alle rechten voorbehouden.
Centrum voor mensontwikkeling Spirit
Tel: 0343 591504 of 06 33888814
www.spiritincoaching.nl